کد خبر: ۷۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
دکتر زارعیان:

تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات می‌شود

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.
تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴، دکتر داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون نقد‌های مطروحه‌ی برخی شرکت‌های ارائه دهنده‌ی اینترنت ثابت به اصلاح تعرفه‌های تلفن ثابت شرکت مخابرات و شائبه‌ی تقویت انحصار در این حوزه، گفت: در کشور تنها شرکتی که سال‌ها خدمات مخابراتی ارائه می‌کرد، شرکت مخابرات ایران بوده است و دولت تا سال ۱۳۸۸ به فکر ورود جدی به عرصه واگذاری مجوز ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها نیافتاده بود، در همین حال نمی‌توانیم شرکت مخابرات ایران را برای تنها بودن در این زمینه مقصر بدانیم.
تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات می‌شود

دکتر زارعیان ادامه داد: دولت برخی از مجوز‌های ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها را تا قبل از سال ۱۳۸۸ و برخی دیگر را بعد این تاریخ صادر کرده بود. ۱۷ شرکت FCP مجوز ارائه تلفن ثابت داشتند، اما به علت نبود سرمایه‌گذاری لازم و هزینه‌بر بودن توسعه‌ی ارتباطات ثابت، هیچ شرکتی به صورت جدی وارد این عرصه نشد، در این شرایط به دلیل تعرفه‌های تعیین شده توسط سیاست‌گذاران، عملا شرکتی قدرت سرمایه‌گذاری نداشت.

دولت‌های گذشته با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شدند

وی، تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران با توجه به پشتیبانی‌های مالی، فنی و نیروی انسانی که برخوردار بود، در سراسر کشور شبکه تلفن ثابت را گسترش داد و با ۳۰ میلیون مشترک، بزرگترین اپراتور منطقه بود، اما دولت سال‌ها با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شد. در اینجا چند فرضیه بدبینانه و خوشبینانه برای سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته مطرح است که نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده از این جمله است و تنها فرضیه‌ی خوشبینانه این بود که آن‌ها معتقد به کار کردن در چارچوب منافع مردم و حرکت مخابرات به سمت سرویس‌های ارزش افزوده بودند، غافل از این که سرویس ارزش افزوده و استفاده از فناوری‌های جدید نیارمند سرمایه است و با سرکوب تعرفه از ورود سرمایه به شرکت مخابرات ایران جلوگیری کردند.


نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده، از جمله دلایل سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته بود.

بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در ادامه‌ی گفتگو با سیتنا خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران بیشترین مشکلات خود را در زمینه‌ی جهش قیمت‌ها از چهار سال گذشته دارد. از سال ۱۳۹۷ تا به امروز ما شاهد تورم حدود ۳۰ درصدی بودیم و از آن تاریخ به بعد تورم حدود ۲۰۰۰ درصدی را تجربه کردیم که در چنین شرایطی هزینه‌های شرکت مخابرات ایران نیز متقابلا افزایش پیدا کرد، لذا اینکه امروز برخی ادعا دارند شبکه تلفن ثابت کشور توسعه‌ای پیدا نکرده است، بخشی از آن را قبول دارم و آن را با نبود سرمایه و اداره کردن شرکت با تعرفه‌های سال ۱۳۸۲مرتبط می‌دانم، اما در خصوص انحصاری بودن شرکت مخابرات ایران موافق نیستم و آن را ادعایی نادرست و غیرکارشناسی می‌دانم، زیرا در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات خواهد شد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

واگذاری امکانات حاصل از توسعه‌ی دیتا به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از برنامه‌های شرکت مخابرات است

وی در خصوص برنامه‌های آتی شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا به سیتنا گفت: شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا چندین برنامه دارد که مهم‌ترین آن، توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP است، همچنین مخابرات بنا دارد که حوزه‌ی توسعه و واگذاری FTTH را سرعت دهد و در همین راستا طبیعی است که در آینده بسیاری از درآمد اپراتور‌ها و شرکت مخابرات ایران از طریق دیتا خواهد بود.

توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت مخابرات و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از جمله برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتاست.

دکتر زارعیان در پایان اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران توسعه‌ی ADSL و VDSL و قراداد‌های بیت استریم را نیز در برنامه‌های آتی خود در این حوزه در نظر دارد.

برچسب ها: مخابرات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر