کد خبر: ۷۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰

نقشه یحیی برای شیخ!

به هر روی تعطیلی موقت رقابت های لیگ، فرصت خوبی برای مربیان پرسپولیس فراهم آورده تا دیاباته را هم مثل لوکادیا از نظر بدنی و هم به لحاظ هماهنگی تیمی در شرایط مطلوبی قرار دهند.
نقشه یحیی برای شیخ!

مخاطب24، هنوز مشخص نیست یحیی گل محمدی برای شیخ دیاباته چه نقشه‌ای کشیده است.
هنوز مشخص نیست سرمربی پرسپولیس از دیاباته به عنوان بازیکن ثابت بهره می‌برد یا فعلاً او را روی نیمکت ذخیره‌ها خواهد نشاند.
شیخ دیاباته تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشته و شنیده می‌شود از دور جدید تمرینات پرسپولیس قرار است در تمرینات گروهی شرکت کرده و پا به پای بقیه هم تیمی هایش تمرین کند.
اما نکته‌ای که هنوز مبهم است به نقشه‌های یحیی گل محمدی برمی گردد؛ این که قرار است چطور و چگونه از این مهاجم ۱.۹۴ سانتی خود بهره ببرد.

نقشه یحیی برای شیخ!
بهترین حالت از نگاه کارشناسان این است که یحیی گل محمدی پس از مدت‌ها دست از شیوه همیشگی خود و بازی با تک مهاجم برداشته و با بیرون گذاشتن یکی از هافبک‌های دفاعی به طور همزمان از دو مهاجم بهره ببرد.
یحیی در گفتگو با خبرنگاران نزدیک به خود و در مواجه شدن با این سوال که چرا دو مهاجمه بازی نمی‌کند همیشه این بهانه را داشته که برای استفاده از این سیستم باید ۴ مهاجم داشته باشد. دو مهاجم فوق العاده و دو مهاجم قابل اعتماد تا در طول ۹۰ دقیقه با خستگی دو مهاجم اول بتواند از دو مهاجم دیگر بهره ببرد.
حالا با یک حساب سرانگشتی می‌توان دریافت که پرسپولیس ۴ مهاجم تخصصی در اختیار دارد. درحالی که نفراتی، چون عالیشاه و ترابی و عمری نیز توانایی بازی در خط حمله را دارند و بار‌ها از سوی یحیی در خط حمله به بازی گرفته شده اند.
از این رو دست یحیی کاملا پر است و او می‌تواند از دیاباته و لوکادیا به طور همرمان بهره ببرد. به گونه‌ای که لوکادیا به‌عنوان مهاجمی پا به توپ که مهارت زیادی در حفظ توپ و گذر از یار مقابل دارد، خیلی بهتر می‌تواند موقعیت بسازد و روی زمین و هوا پاس‌های خوبی را برای مهاجم اول فراهم کند. مهاجمی با خصوصیات دیاباته که هم روی هوا و هم روی زمین مهاجمی قاتل است و می‌تواند هر موقعیتی را تبدیل به گل کند.
به هر روی تعطیلی موقت رقابت‌های لیگ، فرصت خوبی برای مربیان پرسپولیس فراهم آورده تا دیاباته را هم مثل لوکادیا از نظر بدنی و هم به لحاظ هماهنگی تیمی در شرایط مطلوبی قرار دهند. درنهایت باید منتظر تدابیر یحیی ماند و دید او قرار است دیاباته را روی نیمکت نشانده و در نیمه‌های دوم از او بهره ببرد یا با ریسک پذیری بیشتر از هر دو مهاجم استفاده کرده و زوج «لوکادیاباته» را راهی میدان خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
نمایندگان اسکیت ایران در ایتالیا درخشیدند نمایندگان اسکیت ایران در ایتالیا درخشیدند
نمایندگان اسکیت ایران در مسابقات کاپ جهانی میلان ایتالیا به پنج مدال رنگارنگ دست یافتند.
صفحه خبر بالای تصاویر