کد خبر: ۷۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

میزبانی بانک صادرات ایران از زائران اربعین در مرزهای مهران، شلمچه و خسروی

​بانک صادرات ایران با برپایی سه موکب در نقاط مرزی مهران، خسروی و شلمچه با امکانات کامل خدمات بانکی، رفاهی و پشتیبانی، از زائران اربعین حسینی پذیرایی می‌کنند.
میزبانی بانک صادرات ایران از زائران اربعین در مرزهای مهران، شلمچه و خسروی
به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در پی عمل به مسئولیت‌های معنوی و اجتماعی خویش در اربعین حسینی با برپایی سه موکب در مرز مهران استان ایلام، مرز خسروی در استان کرمانشاه و مرز شلمچه در استان خوزستان، خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی را از طریق ایجاد امکانات رفاهی، خدمات بانکی و ارزی از طریق استقرار خودپردازهای ثابت و سیار و ایجاد باجه‌های ارزی، استقرار اتوبوس و تهیه و تدارک غذای گرم و مایعات خدمات رفاهی خود به زائران اباعبداله‌الحسین علیه‌السلام را تا زمان بازگشت زائران ادامه می‌دهند.
 
میزبانی بانک صادرات ایران از زائران اربعین در مرزهای مهران، شلمچه و خسروی

همچنین خدمت‌رسانی به زائرین شامل؛ توزیع اقلام رفاهی، مواد خوراکی و آشامیدنی از جمله توزیع روزانه بیش از ٢٠٠٠ پرس غذای گرم، اقلام فرهنگی شامل زیارت اربعين، همچنین تجهیز فضای داخلی موکب از طریق فرش، موکت، سیستم‌های خنک کننده، و... شرایط رفاهی زائران را فراهم کرده و زائران ضمن اقامه نماز جماعت، از سایر امکانات رفاهی، خوراکی و آشامیدنی موکب شهدای این بانک در ٣ منطقه مرزی بهره‌مند می‌شوند. 

بانک صادرات ایران همچنین با ایجاد باجه ارزی در مرز شلمچه شرایط مناسبی را برای تهیه وفروش ارز به زائران فراهم کرده است و همچنین فروش ارز در شعب منتخب و کشیک بانک صادرات ایران به زائران اربعین تا ٢٦ شهریورماه ادامه داشته و ١٢٥ شعب منتخب این بانک در روزهای کاری تا ساعت ١٨ و ٣٩ شعبه کشیک در روزهای تعطیل برای ارائه خدمات فروش ارز به زائران اربعین آماده ارائه خدمات هستند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر