کد خبر: ۷۱۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۴

مهلت ثبت‌نام سومین فروش یکپارچه خودروها تمدید شد

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تمدید مهلت ثبت‌نام در سومین دوره از فروش و قرعه‌کشی یکپارچه خودروها خبر داد.
مهلت ثبت‌نام سومین فروش یکپارچه خودروها تمدید شد

مخاطب24- سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تمدید مهلت ثبت‌نام در سومین دوره از فروش و قرعه‌کشی یکپارچه خودروها  خبر داد.

مهلت ثبت‌نام سومین فروش یکپارچه خودروها تمدید شد

امید قالیباف به ایسنا خبر داد: به دلیل درخواست متقاضیان مهلت ثبت‌نام در این مرحله تا ساعت ۱۶ روز شنبه ۱۹ شهریور ماه (فردا) تمدید شده است.

شایان ذکر است این فرصت در حالی تمدید شده است که با توجه به وقفه و اختلال چند ساعته‌ای که روز  پنجشنبه در فرآیند ثبت‌نام شکل گرفت و تعدادی بسیاری نتوانستند در مهلت مقرر ثبت‌نام کنند، مورد درخواست متقاضیان بوده است.

ثبت‌نام سومین مرحله از فروش محصولات خودروسازان از طریق سامانه یکپارچه فروش خودرو و به روش قرعه‌کشی (و البته طرح‌های خارج از فرآیند قرعه‌کشی) از روز چهارشنبه هفته‌ای که گذشت (۱۶ شهریور ماه) آغاز شد. متقاضیان به مدت ۷۲ ساعت از زمان آغاز ثبت‌نام، فرصت داشتند با مراجعه به سایت سامانه به نشانی sale.iranecar.com نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

در این مرحله‌ از فروش خودروها، علاوه بر فروش در قالب طرح عادی و طرح ویژه مادران (طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) طرح جایگزینی خودروهای فرسوده نیز اجرا شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر