کد خبر: ۷۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸

الیزابت دوم، ملکه انگلیس درگذشت

الیزابت دوم ملکه انگلستان امروز پنجشنبه هشتم سپتامبر ۲۰۲۲ و در ۹۶ سالگی در کاخ بالمورال در اسکاتلند درگذشت. او طولانی‌ترین دوران سلطنت در تاریخ بریتانیا را در اختیار داشت و مسن‌ترین مقام سلطنتی در جهان محسوب می‌شد.
الیزابت دوم، ملکه انگلیس درگذشت

الیزبات دوم در ۲۱ آوریل ۱۹۲۶ در لندن متولد شد و در سال ۱۹۵۲ جانشین پدرش، جورج ششم شد. او حدود دو ماه پیش، هفتادمین سالگرد سلطنت خود را جشن گرفته بود.

الیزابت دوم، ملکه انگلیس درگذشت

او طولانی‌ترین دوران سلطنت در تاریخ بریتانیا را در اختیار داشت و مسن‌ترین مقام سلطنتی در جهان محسوب می‌شد.

کاخ باکینگهام با صدور بیانیه‌ای کوتاه این خبر را به اطلاع عموم رساند.

سلطنت ملکه الیزابت علاوه بر پادشاهی متحده بریتانیای کبیر، تعداد زیادی از کشورهای مشترک‌المنافع از جمله کانادا، استرالیا و نیوزلند را نیز در بر می‌گرفت.


ببینیم: زندگی ملکه بریتانیا از دریچه دوربین


با توجه به قوانین انگلستان، بزرگترین فرزند او، پرنس چارلز، وارث تاج و تخت خواهد شد.

چارلز شاهزاده ولز که اکنون دیگر پادشاه بریتانیای کبیر است ۷۳ سال دارد و بعد از او نیز فرزند بزرگ چارلز، شاهزاده ویلیام وارث سلطنت خواهد شد.

روز گذشته ملکه انگلیس آخرین دیدار مهم رسمی اش را برگزار کرد و لیز تراس نخست وزیر جدید بریتانیا را به حضور پذیرفت.

الیزابت دوم، ملکه انگلیس درگذشت

«چارلز»، پادشاه جدید انگلیس پس از مرگ مادرش، ملکه الیزابت، بیانیه ای را منتشر کرد.

 


ببینیم: تصاویر دیدار ملکه انگلیس رئیس‌جمهورهای آمریکا


 

در این بیانیه، پادشاه جدید انگلیس گفته است: درگذشت مادر عزیزم، اعلیحضرت ملکه، لحظه‌ای از بزرگترین اندوه برای من و همه اعضای خانواده ام است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما عمیقاً در سوگ درگذشت یک فرمانروای گرامی و یک مادر بسیار دوست داشتنی سوگواری می‌کنیم. من می دانم که از دست دادن او عمیقاً در سراسر کشور، قلمروها و کشورهای مشترک المنافع و توسط افراد بی شماری در سراسر جهان احساس خواهد شد.

 

شاه جدید انگلیس در نخستین بیانیه خود به عنوان پادشاه گفت: در طول این دوره سوگواری و تغییر، من و خانواده ام با آگاهی از احترام و محبت عمیقی که ملکه در آن به طور گسترده ای مورد توجه قرار می‌گرفت، تسلی و تسکین خواهیم یافت.منابع رسمی کاخ باکینگهام انگلیس شامگاه پنجشنبه مرگ الیزایت دوم را تائید کردند. گفته شده که ملکه الیزابت از اوایل روز پنجشنبه تحت نظارت پزشکی قرار گرفته بود.

 

نصب اعلامیه رسمی مرگ ملکه در ورودی کاخ باکینگهام

برچسب ها: کاخ باکینگهام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر