کد خبر: ۷۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱

تلاش ما ایجاد فضایی امن جهت ارائه خدمات به مشتریان است

به منظور نظارت مستمر بر فعالیت مدیریت های مناطق و شعب استان های بانک ایران زمین و همچنین ایجاد فضایی صمیمی بین مدیریت و روسای حوزه حراست بانک با کارکنان مناطق، بازدیدهای استانی مدیریت امور حراست در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفت.
تلاش ما ایجاد فضایی امن جهت ارائه خدمات به مشتریان است

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین. علیرضا یارقلی مشاور مدیرعامل و مدیر امور حراست به همراه علی فتاحی مدیر امور توسعه سرمایه انسانی و محمد حسینی کنارویی مدیر امور شعب استان‌های بانک با همکاران شعب استان البرز دیدار کردند.

تلاش ما ایجاد فضایی امن جهت ارائه خدمات به مشتریان است
برگزاری همایش "الزامات حراست در بانک" با محوریت تشریح اقدامات و ملاحضات حراست در سازمان از دیگر اقدامات مدیریت امور حراست در این سفر بود.
یارقلی در این جلسه وظیفه حراست را پیشگیری از وقوع حادثه و ایجاد همفکری با همکاران و مراقبت از آنان اعلام کرد و گفت: یکی از اهداف مدیریت حراست در استان ها، آشنایی با همکاران است که این شناخت باعث کشف استعداد‌ها و ظرفیت‌های استان و آشنایی با افراد متعهد و مستعد در بانک خواهد شد.
مدیر امور حراست افزود: همه ما در تلاش هستیم تا در فضایی امن خدمات بانک را ارائه دهیم و مشتریان با خیال آسوده بتوانند از این سرویس‌ها و خدمات استفاده کنند.
یارقلی ضمن تشریح بخش مختلف مدیریت امور حراست در بانک، خاطرنشان کرد: مجموعه حراست در سه حوزه حفاظت و انتظامات، حفاظت کارکنان و حفاظت فناوری اطلاعات تمامی توان خود را به کار گرفته است تا از اموال بانک و سرمایه مشتریان و امنیت کارکنان حراست و حفاظت کند.
در ادامه فتاحی حراست بانک ایران زمین را مصداق بارز صیانت کردن، پاسداشتن و حمایت از همکاران در مقابل ناملایمات دانست و گفت: همه تلاش و هدف مدیریت حراست در جهت حمایت و ارتقا سلامت فکری و معنوی و مادی همکاران است.
مدیر امور توسعه سرمایه انسانی افزود: ما مدیران سعی می‌کنیم از شما همکاران به عنوان سرمایه‌های ارزشمند بانک حمایت و حفاظت کنیم و برای آرامش و امنیت فکری و روحی و روانی شما متناسب با شرایط بانک تلاش کنیم.
در این جلسه حسینی کنارویی رسالت اصلی حراست را پشتیبانی و مراقبت از مهمترین دارایی سازمان یعنی نیروی انسانی آن بیان کرد و گفت: افرادی که در این حوزه مسئولیت دارند واقعا دلسوز هستند و بیشتر به دنبال پیشگیری هستند تا پیگیری مشکلاتی که در سازمان ایجاد می‌شود.
مدیر امور شعب استان‌ها افزود: ما به عنوان بانکدار وظیفه داریم هوشیار باشیم و با آگاهی کامل از بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها در جهت انجام امور بانکی مشتریان همکاری و همراهی داشته باشیم.
محمد رسول خوشنام سرپرست شعب استان در این همایش ضمن ارائه اطلاعات جمع از عملکرد استان در سال‌های اخیر، گفت: همکاران شاغل در بانک ایران زمین احترام به یکدیگر، به مشتری و مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار دادند و تمام تلاش خود در جهت ارائه خدمات با کیفیت به کار گرفتند تا رضایت مشتری را جلب کنند.
سردار عباسعلی محمدیان فرمانده نیروی انتظامی استان البرز به همراه مقامات نظامی استان و رضا جعفری مدیرکل امور اقتصادی استان البرز از مهمانان ویژه این مراسم بودند.
سردار محمدیان در این همایش موضوع امنیت در جامعه را یکی از ضروریت‌ها بیان کرد و گفت: امنیت به اندازه سلامتی دارای اهمیت است و همه ما باید در حفظ آن هم در حوزه اجتماعی و شما به عنوان بانکدار در جهت حفظ امنیت دارایی مردم که به شما امانت داده شده است کوشا باشیم.
در ادامه جعفری مطالبی را در خصوص حفاظت گفتار و موضوع جعل اسناد بیان کرد و گفت: ما امانت دار مردم هستیم و باید با حفاظت گفتار و صرفه جویی در کلمات، حافظ سرمایه مشتریان باشیم.

برچسب ها: بانک ایران زمین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریب‌های به‌جامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرام‌ها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر