کد خبر: ۷۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳

سیگما کارت، به خدمات پست بانک ایران پیوست

معاونت سازمان و برنامه ریزی بانک از اجرایی شدن خدمت سیگما کارت (کارت خانواده) با هدف اختصاص چندین کارت بانکی به حساب‌های سپرده شخص حقوقی یا حقیقی در پست بانک ایران خبر داد.
سیگما کارت، به خدمات پست بانک ایران پیوست

با هدف اتصال چندین کارت بانکی به حساب مشتریان حقوقی و حقیقی؛ سیگما کارت، به خدمات پست بانک ایران پیوست، معاونت سازمان و برنامه ریزی بانک از اجرایی شدن خدمت سیگما کارت (کارت خانواده) با هدف اختصاص چندین کارت بانکی به حساب‌های سپرده شخص حقوقی یا حقیقی در پست بانک ایران خبر داد.

سیگما کارت، به خدمات پست بانک ایران پیوست

به گزارش مخاطب24 به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بر اساس بخشنامه معاونت سازمان و برنامه ریزی بانک، خدمت سیگما کارت بنا به درخولست صاحب سپرده ( شخص حقوقی یا حقیقی ) برای افراد مورد نظر وی صادر می‌شود و این کارت‌ها شماره اختصاصی داشته و همگی به حساب سپرده‌ای که کارت‌ها برای آن صادر شده است، متصل هستند.
همچنین این کارت‌ها قابلیت استفاده در تراکنش های خرید از طریق خودپردازها و پایانه‌های فروشگاهی را دارا بوده و امکان انجام تراکنش های غیر حضوری ) اینترنتی (بر روی درگاه های مدرن مانند همراه بانک، اینترنت بانک، نرم افزارهای فین تکی و استارت آپی برای آن فراهم شده است.
در حال حاضر خدمت سیگما کارت فقط روی سپرده های اشخاص حقوقی بدون محدودیت در نوع سپرده که شرایط برداشت آنها بر اساس آخرین روزنامه رسمی و مستندات ارائه شده با یک امضا مجاز افتتاح شده باشند، قابل بهره برداری بوده و برای انواع سپرده‌های اشخاص حقیقی انفرادی مجاز است.
بر اساس این گزارش، امکان انتقال کارت به کارت و دریافت وجه نقد روی این نوع کارت وجود ندارد و سقف شارژ سیگما کارت طبق درخواست صاحب سپرده (والد) انجام می شود و قابلیت مذکور به درخواست صاحب سپرده هم به صورت دفعی و هر بار به صورت متناوب در دوره های زمانی مشخص با تعیین سقف امکان پذیر است.

 

 

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر