کد خبر: ۷۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹

هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

نشست هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ۸ شهریور با حضور وحید فخر موسوی دبیر این رویداد، امین اشرفی دبیر بخش اربعین، محراب محمدزاده دبیر اجرایی جشنواره و یاسر یگانه در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

مخاطب24 - نشست هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ۸ شهریور با حضور وحید فخر موسوی دبیر این رویداد، امین اشرفی دبیر بخش اربعین، محراب محمدزاده دبیر اجرایی جشنواره و یاسر یگانه در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت این بار به صورت بین المللی برگزار خواهد شد

وحید فخر موسوی دبیر هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت گفت:

این جشنواره در ابتدا با عنوان جشنواره تئاتر دفاع مقدس برگزار شد و چندین سال هم به صورت دو سالانه برگزار شد.بخش های این جشنواره نسبت به دوره های قبل با اضافه شدن بخش بین‌الملل نیز در بخش های مختلف شکل گرفت.


بخش متفاوت جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نسبت به دوره های قبل اضافه شدن بخش بین الملل است که شرایط خود را دارد، بین الملل اول و بین الملل دوم و گستره جشنواره در ایران اسلامی و کشورهای منطقه خواهد بود.

 

 وی با اشاره به اینکه، بخشی از کارهای تولیدی جشنواره تئاتر مقاومت به اجرای عمومی می رسند، بیان کرد: بخش های مختلف جشنواره، شامل تئاتر خیابانی، رادیو تئاتر و بخش صحنه ای است که این سه بخش در استان هایی از ایران برگزار می شود. تاکنون به هشت استان سفر کرده ایم و وارد مذاکره شده ایم، همه استان ها به نوبت پای کار هستند.
همچنین در این جشنواره با برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است از شهریور سال جاری همزمان با پیاده روی کربلا آغاز شود و سپس تا آخر آذر ماه سال جاری ادامه پیدا کند.اجراهای تئاتر خیابانی مهر ماه، رادیو تئاتر هفته اول آبان ماه و بخش صحنه ای آخر آبان و اوایل آذر ماه برگزار می شود.

با توجه به قشر ها و زبان های مختلف و زائرین غیر ایرانی پياده روی اربعین سعی کردیم اجرا ها متکی به دیالوگ نباشد بلکه بیشتر مبتنی به تصویر و حرکات آئینی و نمایشی با توجه به سنت ها وآئین آن شهر یا روستا برای مخاطب ارائه دهیم
وی بیان کرد: اگر شرایط برای پیاده روی محیا شود جدول نمایشی چاپ و ارائه خواهد شد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر