کد خبر: ۷۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴

بازگشت دوباره مهدی تاج با رای قاطع مجمع!

مهدی تاج بعد از رفت و برگشتی کوتاه، دوباره ریاست فدراسیون فوتبال ایران را به عهده گرفت.
بازگشت دوباره مهدی تاج با رای قاطع مجمع!

مخاطب24 - رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شد، بازگشت دوباره مهدی تاج، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال امروز سه شنبه در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد که رقابت برای رسیدن به صندلی ریاست بین مهدی تاج، میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی بود.

بازگشت دوباره مهدی تاج با رای قاطع مجمع!

در پایان این رقابت انتخاباتی، مهدی تاج با کسب اکثریت آرا به عنوان رئیس جدید فدراسیون انتخاب شد.

پیش از این شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال بود که از سوی اعضای هیات رئیسه عزل شد و به جای او میرشاد ماجدی چند ماه به عنوان سرپرست، اداره فدراسیون را بر عهده داشت.

 

تاج در سال ۱۳۹۵ هم به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شده بود اما بعد از بالا گرفتن مشکلات قرارداد مارک ویلموتس سرمربی وقت تیم ملی در سال ۱۳۹۸، از سمت خود در فدراسیون کنار رفته بود.

 آرای اخذ شده نامزدهای فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

۱. مهدی تاج: ۵۱ رای

۲. میرشاد ماجدی: ۲۵ رای

۳. عزیزالله محمدی: ۴ رای

 

مهدی تاج در حالی قرار است دوباره روی صندلی ریاست ساختمان سئول بنشیند که پیش‌تر پایش در پرونده ویلموتس، سرمربی سابق و بلژیکی تیم ملی ایران گیر بود و حتی اسم او به همراه ۷ نفر از اعضای هیئت رئیسه اش به دادسرای تهران به عنوان متهم اعلام شد. همین مورد حتی شایعه عدم تایید صلاحیتش را مطرح کرد، ولی او در روز‌های پایانی موفق شد تاییدیه لازم را بگیرد و به انتخابات برگردد. تاج، پیش از این ۱۴ سال سابقه فعالیت در فوتبال در عرصه مدیریت را دارد و این دوران، عصر جدیدی برای او خواهد بود. گو اینکه در این ۱۴ سال، منتقدان زیادی هم داشته و آن‌ها اعتقاد داشتند اگر تاج بلد بود این فوتبال را از منجلاب درآورد، در دوره‌های قبلی که نائب رئیس و رئیس فدراسیون فوتبال بود، چنین می‌کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پای مصدومش را با موفقیت جراحی کرد.
ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت
مربی بدنساز ترک‌تبار پرسپولیس که همراه با اسماعیل کارتال به ایران آمده بود، با انتشار پیامی از هواداران سرخ خداحافظی کرد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر