کد خبر: ۷۰۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳

پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!

هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!

به گزارش مخاطب24 -  باشگاه استقلال خوزستان مدعی است تیوی بیفوما در حالی با پرسپولیس قرارداد امضا کرده که قراردادش با این باشگاه همچنان اعتبار داشته است. مدیران باشگاه خوزستانی همچنین از وجود تفاهم‌نامه‌ای ۳۵۰ هزار دلاری با پرسپولیس خبر داده‌اند که براساس آن قرار بود استقلال خوزستان با دریافت این مبلغ از حقوق خود در پرونده بازیکن کنگویی بگذرد. این مبلغ پرداخت نشد و استقلال خوزستان اکنون دریافت ۳۵۰ هزار دلار توافق قبلی و ۷۵۰ هزار دلار خسارت را پیگیری می‌کند. با وجود غیرموجه شناخته‌شدن فسخ بیفوما در رأی اتاق حل اختلاف فیفا، هنوز حکم تازه‌ای مبنی بر محکومیت پرسپولیس یا محرومیت جدید این بازیکن صادر نشده است.

n10jptjk8

نصیرزاده درباره آغاز این پرونده به ورزش سه لایو گفت: «بیفوما با کمک وکیلی که اطلاعاتش کافی نبوده، شکایتی را در اتاق حل اختلاف فیفا علیه استقلال خوزستان مطرح کرد. او مدعی بود از این باشگاه طلب دارد، اما چون بعد از جدایی از استقلال خوزستان به باشگاه دیگری رفته بود، مبلغ قرارداد جدیدش باید از مطالبات قرارداد قبلی کسر می‌شد. در نهایت نیز درخواست دریافت مبلغی در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار را مطرح کرده بود.»

او ادامه داد: «شکایت بیفوما برای استقلال خوزستان ارسال شد، اما سامانه حقوقی باشگاه قطع بود و مسئولان باشگاه هر کاری کردند نتوانستند به این سامانه متصل شوند. به همین دلیل استقلال خوزستان موفق نشد دفاعیه خود را ارائه کند. فیفا با بررسی مدارک موجود در پرونده، در چند بند برای بیفوما توضیح داد که فسخ قراردادش غیرموجه بوده است.»

فیفا حدود ۸۰ هزار دلار برای بیفوما تعیین کرد

کارشناس حقوقی فوتبال ایران افزود: «فیفا اعلام کرد زمانی که بیفوما با باشگاه دیگری قرارداد امضا کرد، قراردادش با استقلال خوزستان هنوز اعتبار داشت و اقدام او درست نبوده است. با این حال، مطالبات این بازیکن را نیز بررسی کرد و در نهایت مبلغی در حدود ۸۰ هزار دلار برای او در نظر گرفت که استقلال خوزستان هم آن را پرداخت کرد.»

نصیرزاده درباره ادعای غیرقانونی‌بودن فسخ بیفوما گفت: «پس از اینکه درگاه حقوقی باشگاه استقلال خوزستان وصل می‌شود، آنها متوجه می‌شوند خود فیفا در متن رأی نوشته است که فسخ بازیکن غیرموجه بوده است. بیفوما در دوره حفاظت‌شده قرارداد، با باشگاه دیگری قرارداد امضا کرده و این موضوع صراحتاً در رأی آمده است.»

او درباره پیامدهای احتمالی این اتفاق گفت: «فسخ غیرموجه در دوره حفاظت‌شده می‌تواند برای بازیکن محرومیت حداقل چهارماهه و پرداخت غرامت به همراه داشته باشد. با این حال، این پیامدها باید در پرونده مربوط به شکایت استقلال خوزستان بررسی شود و تا زمانی که شکایتی ثبت و رأیی صادر نشده، نمی‌توان از محرومیت قطعی بازیکن یا باشگاه پرسپولیس صحبت کرد.»

تفاهم‌نامه ۳۵۰ هزار دلاری دو باشگاه

نصیرزاده در ادامه به توافق میان استقلال خوزستان و پرسپولیس اشاره کرد و گفت: «در میانه این اتفاقات، تفاهم‌نامه‌ای میان دو باشگاه منعقد شد. براساس این توافق، قرار بود باشگاه پرسپولیس مبلغ ۳۵۰ هزار دلار بابت بیفوما پرداخت کند و استقلال خوزستان نیز از پیگیری ادعاهای خود بگذرد، اما این مبلغ پرداخت نشد.»

او افزود: «پرسپولیسی‌ها عنوان کرده‌اند این تفاهم‌نامه در فدراسیون فوتبال به ثبت نرسیده است و این مبلغ را پرداخت نکردند. درباره قراردادهای خارجی چنین استدلالی قابل پذیرش نیست. قرارداد مربوط به بازیکن خارجی حتی اگر روی دستمال کاغذی یا پاکت سیمان نوشته شود، در صورتی که مدت، مبلغ و تعهدات طرفین در آن مشخص باشد، اعتبار دارد و می‌توان براساس آن طرح دعوا کرد.»

کارشناس حقوقی فوتبال ایران ادامه داد: «این قرارداد تعهدآور بوده و پرسپولیس باید در همان زمان مبلغ مورد توافق را پرداخت می‌کرد. به گفته مسئولان استقلال خوزستان، مطالبه فعلی این باشگاه بیش از یک میلیون دلار است. عددی که در این گفت‌وگو درباره مجموع ادعاها مطرح شده، یک میلیون و ۲۳۰ هزار دلار (معادل ۳۲۰ میلیارد تومان) است، هرچند رقم نهایی باید در مذاکرات دو باشگاه یا مرجع رسیدگی‌کننده مشخص شود.»

مذاکره بهتر از شکایت دوباره است

نصیرزاده در پایان گفت: «اگر دو باشگاه یک جلسه تعاملی برگزار کنند، بهتر است این موضوع پیش از ثبت شکایت تازه حل شود. پیمان حدادی نشان داده مدیر خوبی است و بهنام ابوالقاسم‌پور نیز پیگیر حقوق استقلال خوزستان است. قرار شده دو طرف با یکدیگر مذاکره کنند و امکان حل‌وفصل پرونده وجود دارد.»

او تأکید کرد: «تا زمانی که استقلال خوزستان شکایتی علیه پرسپولیس مطرح نکند، فیفا به این بخش از ماجرا ورود نخواهد کرد. به عقیده من، بهتر است دو باشگاه سریع‌تر مذاکره کنند و پیش از آنکه پرونده آثار و تبعات منفی بیشتری برای بازیکن یا باشگاه پرسپولیس داشته باشد، به یک توافق برسند.»

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
جواب استقلال به AFC! جواب استقلال به AFC!
باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از شکایت رقبا در رابطه با پرونده یاسر آسانی نمی‌ترسد.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌های ایران از مهم‌ترین نمادهای فوتبال کشور هستند؛ از ورزشگاه آزادی و نقش جهان تا یادگار امام و فولاد آرنا، هرکدام بخشی از تاریخ فوتبال ایران را در خود جای داده‌اند.
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود