کد خبر: ۷۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷

برگزاری نخستین نشست خبری نمایشگاه گردشگری فرهنگ ایران زمین

نشست خبری اولین دوره ی نمایشگاه گردشگری فرهنگ ایران زمین در جزیره کیش برگزار شد.
برگزاری نخستین نشست خبری نمایشگاه گردشگری فرهنگ ایران زمین

به گزارش مخاطب ۲۴ و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید یکه دهقان مدیر بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، با بیان این که نخستین دوره نمایشگاه "فرهنگ ایران زمین" با هدف ایجاد فرصت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و گردشگری کشور عزیزمان و به اشتراک گذاری این ظرفیت‌ها با کشور‌های منطقه از ۱۴ تا ۱۷ شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش توسط موسسه فرهنگی و هنری ژرفا هنر ساتین کیش برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این گونه رویداد‌ها که با رویکرد معرفی ظرفیت‌های ملی و بین المللی برگزار می‌شوند زمینه ساز رونق روزافزون در جزیره خواهد بود.
برگزاری نخستین نشست خبری نمایشگاه گردشگری فرهنگ ایران زمین
یکه دهقان، افزود: معمولا در نیمه دوم شهریور شاهد افزایش ورود گردشگران به کیش زیبا هستیم و امیدواریم این رویداد ارزشمند بتواند نقش مهمی در رونق هر چه بیشتر فضا‌های گردشگری و اقتصادی جزیره داشته باشد.

وی همچنین از برگزاری مجموعه‌ای از رویداد‌های فاخر ملی و بین المللی در شش ماه دوم سال خبر داد و اظهار داشت: رویکرد جدی معاونت گردشگری سازمان حمایت حداکثری از برگزاری رویداد‌های گردشگری توسط بخش خصوصی است و در این راستا با همکاری حوزه‌های رویداد ساز سازمان و جوامع و اصناف گردشگری، به دنبال تدوین تقویم رویداد‌های شش ماه دوم سال هستیم چرا که جزیره‌ی کیش با بهره مندی از زیبایی‌های طبیعی و جاذبه‌های تفریحی و گردشگری، پایلوت مناسبی برای رویداد سازی است و گردشگری رویداد یکی از مهم‌ترین ابزار‌های بازاریابی گردشگری است.

محدثه وحیدی مهر رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری ژرفا هنر ساتین کیش در این نشست با بیان این که این رویداد همه بخش‌های فرهنگ ایران زمین را پوشش می‌دهد، محور‌های فرهنگ قومیت ها، جاذبه‌های گردشگری استان‌ها، پوشاک، صنایع دستی، هنر‌های سنتی، تجسمی، موسیقی، تئاتر، سینما، انتشارات، کتاب ها، فرهنگ غذایی و ... را جزو محتوای نمایشگاه برشمرد.

وحیدی مهر در رابطه با معرفی هرچه بهتر فرهنگ ایران زمین از حضور کشور‌های حوزه خلیج فارس، خزر و کشور‌های عضو اکو در این رویداد خبر داد و اظهار داشت: پکیج حمایتی برای ۳۱ استان آماده کرده ایم تا هنرمندان هر استان برای معرفی توانمندی‌ها و زیبایی‌های فرهنگ خود در این نمایشگاه شرکت کنند.

به گفته وحیدی مهر امیدواریم جزیره کیش نیز دستاورد‌های خود را در حوزه‌های یاد شده در این نمایشگاه به میهمانان خود معرفی کند.

ابراهیم نبیونی معاون پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به این که در بازه زمانی ده سال گذشته شاهد اتفاقات بزرگی در حوزه فرهنگ در سطح کشور بوده ایم، گفت: تمام دنیا به این نتیجه رسیده اند که حوزه فرهنگ و هنر صرفا هزینه بر نیست بلکه می‌تواند زمینه ساز درآمدزایی و رشد اقتصادی برای کشور‌ها و ملت‌ها باشد.

نبیونی اظهار داشت: خیلی از کشور‌ها از حوزه‌های هنر، موسیقی، سینما و حتی گردشگری درآمد‌های زیادی را کسب می‌کنند و از طریق ارائه و به اشتراک گذاری جاذبه‌های فرهنگی، هنری و گردشگری خود ضمن درآمدزایی، فرهنگ خود را به کشور‌های دیگر القاء می‌کنند.

وی با بیان این که در مسیر توسعه‌ی پیش روی کشورمان با توجه به اعمال تحریم‌ها و کمبود درآمد‌های نفتی، یکی از موضوعاتی که مورد توجه دولت و بخش خصوصی قرار گرفته درآمد زایی از طریق صنایع فرهنگی و گردشگری است، ابراز امیدواری کرد برپایی این نمایشگاه بتواند مصداق خوبی برای این رویکرد ارزشمند باشد.

ابراهیم نبیونی اظهار داشت: این نمایشگاه با توجه به این که اقوام و قومیت‌ها و هنرها، صنایع دستی بخش‌های مختلف کشور را به نمایش می‌گذارد، در کنار سایر رویداد‌های پارک فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، به بازار سازی و تجاری سازی محصولات هنرمندان کمک شایانی خواهد کرد.

گفتنی است نشست خبری اولین دوره‌ی نمایشگاه گردشگری فرهنگ ایران زمین با حضور اصحاب رسانه کیش روز پنجشنبه ۲۰ مرداد در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر