کد خبر: ۷۰۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳

پشتیبانی ۲۴ ساعته مرکز امداد مشتریان موسسه اعتباری ملل از مشتریان

به منظور جلب رضایت مشتریان و کاهش مراجعات حضوری به شعب، مرکز امداد مشتریان موسسه اعتباری ملل با شماره تماس ۸۸۲۱۰۰۰۷-۰۲۱ در کلیه ساعات شبانه روز آماده ارائه خدمات بانکی به مشتریان می‌باشد.
پشتیبانی ۲۴ ساعته مرکز امداد مشتریان موسسه اعتباری ملل از مشتریان

به گزارش مخاطب ۲۴ و به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل: مرکز امداد مشتریان این موسسه برای ارتباط بیشتر با مشتریان گرامی با ساختاری مشتری مداری و خدمات محور با هدف جلب رضایت مشتریان ایجاد شده است.
این مرکز با به کارگیری کارشناسان زبده و متخصص در همه سطوح بانکی در تمامی ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی و اطلاع رسانی به مشتریان محترم در زمینه انواع خدمات بانکی می‌باشد.

پشتیبانی ۲۴ ساعته مرکز امداد مشتریان موسسه اعتباری ملل از مشتریان
این گزارش می‌افزاید: خدمات قابل ارائه مرکز امداد مشتریان از جمله، راهنمایی طرز استفاده از همراه بانک، اینترنت بانک و نرم افزار فام، راهنمایی خدمات افتتاح حساب متابانک، رفع مشکلات احتمالی دستگاه‌های خودپرداز و شارژ دستگاه‌های خودپرداز و کشلس، اعلام خرابی دستگاه‌ها و مشکلات تراکنش مشتریان، پیگیری مشکلات احتمالی ساتنا، پایا و شاپرک مشتریان و پرداخت قبض می‌باشد.
مرکز امداد مشتریان موسسه اعتباری ملل آماده دریافت پیشنهادات و انتقادات هموطنان گرامی در خصوص کلیه فعالیت‌های موسسه اعتباری ملل می‌باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر