کد خبر: ۶۹۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۳

هشدار ایران به جولانی!

ایران درباره دخالت سوریه در لبنان هشدار داد که هرگونه ورود نظامی به خاک لبنان، با فعال‌سازی جبهه‌های متعدد در داخل سوریه و در امتداد مرز‌های آن پاسخ داده خواهد شد.
هشدار ایران به جولانی

مخاطب24 - این هشدار شامل تهدید به حملات موشکی بود که دمشق نقطه آغاز آن خواهد بود؛ موج نخست این حملات، بیش از ۱۰۰ نقطه راهبردی را هدف قرار می‌داد که مهم‌ترین آن‌ها کاخ ریاست‌جمهوری بود.

سناریوی پیشنهادی شامل اعلام طرابلس به عنوان حوزه نفوذ سوریه و آغاز عملیات نظامی علیه زیرساخت‌های موشکی حزب‌الله در دره بقاع بود؛ اقدامی که با هدف وادار کردن این گروه به عقب‌نشینی یا پذیرش ترتیبات امنیتی جدید صورت می‌گرفت.

این گزارش می‌افزاید که امارات متحده عربی آمادگی خود را برای تأمین مالی عملیات و پرداخت حقوق نیروهای شرکت‌کننده اعلام کرد و عربستان سعودی نیز موافقت اولیه خود را با مداخله‌ای که منجر به تضعیف حزب‌الله شود (بدون آنکه دامنه درگیری گسترش یابد) نشان داد؛ با این حال، قطر این ایده را رد کرد. این خبرگزاری همچنین گزارش داد که «حمید الشطری»، رئیس اطلاعات عراق، دمشق را از مخالفت بغداد با هرگونه توسعه‌طلبی نظامی سوریه در لبنان مطلع کرده است.

حزب‌الله این طرح را بخشی از تلاش مشترک آمریکا و اسرائیل برای برچیدن زیرساخت‌های نظامی خود در لبنان از سمت شرق هم‌زمان با فشار اسرائیل از جنوب می‌داند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیش‌تر در چندین نوبت به استفاده از مسئله سوریه برای اعمال فشار بر لبنان اشاره کرده بود؛ این در حالی است که تام براک، نماینده آمریکا در امور سوریه و عراق، از «بازگشت لبنان به شام» سخن گفته است.

برچسب ها: ابومحمد جولانی
captcha
اخبار داغ
بارش‌های شدید در راه ایران! بارش‌های شدید در راه ایران!
بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، امروز در بخش‌هایی از شمال‌غرب، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد و طی روز‌های آینده نیز موج بارشی بخش‌هایی از غرب و شمال کشور را دربرمی‌گیرد.
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
حرف‌های جنجالی مدیرعامل تراکتور در مورد سردار آزمون حرف‌های جنجالی مدیرعامل تراکتور در مورد سردار آزمون
ماجرای سردار آزمون و باشگاه تراکتور در سال‌های گذشته یک موضوع همه‌گیر و عمومی بوده است. رابطه خوب این چهره بین‌المللی فوتبال ایران با محمدرضا زنوزی و ابراز علاقه علنی او به طرفداران تراکتور سبب شده تا او هم در جمع جامعه هواداری سرخپوشان تبریزی خود را جای بدهد.  
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.