کد خبر: ۶۹۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶

رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد

افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد

افزایش حقوق کارکنان دولت، افزایش حقوق بازنشستگان، به گزارش مخاطب24، یش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی حقوق در لایحه تقدیمی دولت موجب نگرانی شاغلان و بازنشستگان شده بود؛ چراکه با توجه به تورم رسمی بیش از ۴۰ تا ۴۵ درصد، افزایش ۲۰ درصدی عملاً به کاهش قابل توجه قدرت خرید منجر می‌شد. براساس مصوبه مجلس افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان در سال آینده ۲۱ تا ۴۳ درصد و به صورت پلکانی معکوس خواهد بود. این مصوبه به عنوان تصمیم قطعی مجلس اعلام شده و هرگونه اظهارنظر دیگر در این زمینه نظر شخصی افراد تلقی می‌شود.

مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ در الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه‌ها گفت: در بررسی بخش مصارف لایحه بودجه، مهم‌ترین محور  به موضوع افزایش حقوق و دستمزد اختصاص دارد.

 

به گزارش ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی حقوق در لایحه تقدیمی دولت موجب نگرانی شاغلان و بازنشستگان شده بود؛ چراکه با توجه به تورم رسمی بیش از ۴۰ تا ۴۵ درصد، افزایش ۲۰ درصدی عملاً به کاهش قابل توجه قدرت خرید منجر می‌شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس، نمایندگان در کمیسیون تلفیق با اصلاح پیشنهاد دولت، افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند. این مصوبه به عنوان تصمیم قطعی مجلس اعلام شده و هرگونه اظهارنظر دیگر در این زمینه نظر شخصی افراد تلقی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه مقرر شد برای بازنشستگان، ۳۰ درصد پایانی نیز برای متناسب‌سازی به این افزایش اضافه شود  تصریح کرد: هدف این است تا بخشی از فشار معیشتی آنان جبران شود. 

در بخش دیگری از مصوبات، مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی که در لایحه دولت افزایش ۳۰ درصدی برای آن پیش‌بینی شده بود، با پیشنهاد نمایندگان به ۵۰ درصد افزایش یافت. همچنین افزایش حقوق مستمری والدین معظم شهدا نیز از ۲۰ درصد پیشنهادی دولت به ۵۰ درصد ارتقا پیدا کرد.

یوسفی افزود: در موضوع پاداش پایان خدمت، سقف ۷۵۰ میلیون تومان مطابق پیشنهاد دولت در نظر گرفته شد، هرچند برخی مطالبات و دغدغه‌ها در این زمینه مطرح است که مقرر شد مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش حقوق سربازان، به‌ویژه سربازان متأهل، از دیگر محورهای مورد تأکید مجلس بود گفت: در سه سال گذشته حقوق سربازان رشد قابل توجهی داشته و از حدود ۵۰۰ هزار تومان به ارقامی بین ۵ تا ۷ میلیون تومان رسیده است و برای سال آینده نیز افزایش بیشتری برای آنان پیش‌بینی شده است.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.