کد خبر: ۶۹۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا دو بخش تعاونی و سهامی می توانند کمک شایان توجهی به ورود سرمایه های خرد به چرخه تولید داشته باشند به این خاطر حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و بخش تعاون بسیار مهم است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شیراز در مجلس در مورد لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و حمایت از اعطای وام به بخش تولید برای توسعه تولید و حمایت از تعاونی‌های تولید گفت: تعاونی‌ها، بخشی از ساختار اقتصادی کشور محسوب می‌شوند که برای رونق و رشد تولید، حمایت از آن‌ها ضروری است. برای تحقق رشد تولید تمرکز بر سیاستگذاری درست در مورد شرکت‌های سهامی یا صندوق پروژه‌ها موضوع مهمی است، چرا که می‌توانند فرصت خوبی برای توسعه فعالیت‌های تولیدی در بخش تعاونی ایجاد کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه: لزوم حمایت دولت از بانک توسعه تعاون
وی در این باره افزود: هرچند حمایت از تعاونی‌ها باید مشروط باشد و نظارت بر این بخش باید به درستی صورت بگیرد، اما هنوز برای آن‌ها محدودیت و مشکل وجود دارد لذا نظارت بر عملکرد تعاونی برای منتفع شدن تولید کننده و سرمایه گذار بسیار حائز اهمیت است.
قادری در ادامه خاطرنشان کرد: قطعا بخش تعاونی و سهامی می‌توانند کمک شایان توجهی به وارد شدن سرمایه‌های خرد به چرخه تولید باشند. به این خاطر حمایت دولت از بانک توسعه تعاون و بخش تعاون بسیار مهم است تا بخشی از مشکلات کشاورزان که مشکل ارائه وثیقه برای دریافت تسهیلات بانکی دارند حل شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در این باره توضیح داد: مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کند این مشکل را ذیل قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها حل کند تا برای حمایت از توسعه تولید در بخش تعاون بخصوص تعاونی روستایی حمایت‌هایی به عنوان نهاده‌های تضمین شکل بگیرد.
وی در این باره تصریح کرد: به این معنا که برای توسعه و حمایت از تعاونی‌های تولید روستایی، صندوق حمایت از بخش کشاورزی در بخش‌های مختلف تاسیس شود تا افراد در این صندوق وثیقه بگذارند؛ لذا تضمین آن‌ها باعث می‌شود سیستم بانکی راحت‌تر از قبل به آن‌ها وام بدهد. یکی از دلایلی که نظام بانکی به برخی وام نمی‌دهند عدم تامین وثایق مورد نیاز است.
وی در این باره بیان داشت: با توجه به اینکه کشاورز در روستا زمین کشاورزی و خانه دارد و، چون بانک‌ها عملا زمین‌های کشاورزی و خانه‌های روستایی را به عنوان وثیقه قبول نمی‌کنند، کشاورز نمی‌تواند از وام سیستم بانکی برای توسعه کار خود استفاده کند، ولی نهاد‌های توثیق با کمک جهاد کشاورزی می‌توانند زمین‌های کشاورزی و منزل کشاورزان را به صورت وثیقه بپذیرند تا به عنوان تسهیل ضمانت در نظر گرفته شود و کشاورز بتواند از وام برای توسعه فعالیت خود استفاده کند.
وی خاطرنشان کرد: تعاونی‌ها با چنین فرمولی می‌توانند از تسهیلات بانکی برای رشد تولید در بخش‌های زیرمجموعه خود استفاده کنند. مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کند تا در زمینه‌های مختلف با تسهیل قوانین، مشکلات مختلفی که بخش تعاون با آن دست و پنجه نرم می‌کند را تا حد امکان مرتفع سازد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر