کد خبر: ۶۹۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰

نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات

تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات

به گزارش مخاطب24، دفتر ریاست جمهوری، در راستای عمل به تکلیف قانونی و شفاف‌سازی، اقدام به انتشار فهرست اولیه اسامی مرتبط با جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه کرد. در این اطلاعیه تأکید شده است که این فهرست اولیه است و با هدف ارائه اطلاعات به جامعه منتشر شده است.
در این زمینه فارس نوشت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است. به عنوان مثال، در شمارش اولیه، یک ردیف عنوان فایل به اشتباه به عنوان یک نام مستقل محاسبه شده بود.
همچنین، بررسی‌ها وجود حدود ۲۵ مورد نام تکراری با مشخصات یکسان را نشان می‌دهد. علاوه بر این، اسامی ۱۳۱ فرد مجهول‌الهویه و نیز موارد دارای اختلاف در شناسه ملی، به دلیل نیاز به بررسی و تطبیق بیشتر، در این نسخه اولیه گنجانده نشده‌اند.
گفته شده این ناهماهنگی‌ها عمدتاً ناشی از شتاب در انتشار اولیه اطلاعات، با نیت پاسخگویی سریع به درخواست‌های عمومی و رسانه‌ای و پیچیدگی‌های فنی تلفیق داده‌های دریافتی از مراجع مختلف بوده است.
شنیده های خبرنگار فارس حاکی از آن است که تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد.

آخرین فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر به روز شده را از اینجا دریافت کنید.

captcha
اخبار داغ
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره! شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره!
تیم ملی فوتبال جوانان ایران در حالی که با یک گل از حریف خود در انتخابی جام ملت‌های آسیا پیش بود، در دقایق پایانی وقت اضافه بازی، دو گل دریافت کرد و بازی را برابر کره شمالی واگذار کرد.
جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود! جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود!
مورینیو: جام جهانی بدون مسی دیگر همان نیست
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»