کد خبر: ۶۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۷

پرداخت وام بلاعوض خسارت سیل به واحد‌های مسکونی

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: پیشنهاد پرداخت وام بلاعوض به خسارت دیدگان سیل اخیر ارائه شده است.
پرداخت وام بلاعوض خسارت سیل به واحد‌های مسکونی

مخاطب ۲۴-آقای اکبر نیکزاد در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده روستا‌های فیروزکوه خاطرنشان کرد: منازل شخصی که در مسیر آب قرار داشتند و تخریب شدند مجدد در همان محل ساخته نمی‌شوند و زمینی برای تامین واحد به مالکان در نقطه دیگر واگذار خواهد شد.
پرداخت وام بلاعوض خسارت سیل به واحد‌های مسکونی
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین از عملیاتی شدن پرداخت تسهیلات ۲۰۰میلیون تومانی مسکن روستایی خبر داد و گفت: بر اساس دستور رئیس جمهور پرداخت وام تسهیلات مسکن روستایی به میران ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۵ درصد آغاز شده است.
وی ادامه داد: تسهیلات مسکن روستایی ۲۵ آبان سال ۱۴۰۰ با مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان مصوب شد و اکنون به دستور رئیس جمهور عملیاتی شده است.
نیکزاد با اشاره به شرایط تسهیلات اظهار داشت: بازپرداخت این وام ۲۰ سال تعیین شده و ضمانت آن به صورت سفته زنجیره‌ای سه نفره دریافت می‌شود.
وی توضیح داد: دستور پرداخت تسهیلات به تمام شعبات بانک مسکن ابلاغ شده و عملکرد سازمان برنامه و بودجه با وجود بار سنگین مالی در شرایط فعلی قابل تقدیر است.
نیکزاد گفت: متقاضیان برای دریافت تسهیلات به شعبه‌های بانک مسکن مراجعه کردند و امور مربوط به تشکیل پرونده انجام و به بانک‌های عامل ارسال شده است و طی چند روز آینده پرداخت آغاز خواهد شد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در سال ۱۳۸۴ حدود ۷ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی نوساز بود و طی ۱۶ سال درصد واحد‌های مسکونی مقاوم و نوساز در روستا‌ها به ۵۰ درصد رسید.
منبع:خبرگزاری صدا و سیما

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.