کد خبر: ۶۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸

بازار منطقه ای در اختیار بانک ایران زمین قرار گرفت

عبدالمجید پورسعید: از مدیران می خواهم تا با برگزاری جلسات منظم با همکاران استان در ارتقا سطح علمی آنها در زمینه های مختلف همچون بانکداری مدرن، بخشنامه ها و دستورالعمل های بانک این روند و مسیر را ادامه دهند.
بازار منطقه ای در اختیار بانک ایران زمین قرار گرفت

مدیرعامل بانک ایران زمین گفت: مدیران ما در استان‌ها با درایت و دانش توانستند بازار منطقه خود را در اختیار گیرند.
عبدالمجید پورسعید با اعلام این خبر افزود: از مدیران می‌خواهم تا با برگزاری جلسات منظم با همکاران استان در ارتقا سطح علمی آن‌ها در زمینه‌های مختلف همچون بانکداری مدرن، بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بانک این روند و مسیر را ادامه دهند.

وی ایجاد تجربیات جدید برای مشتریان را از اولویت‌های مهم این بانک دانست و اظهارداشت: دیگر معنا و مفهوم بانکداری در نظام بانکی، تغییر کرده است. امروز بر اساس نیاز مشتری، سرویس به صورت اختصاصی طراحی می‌شود و در اختیار آن قرار داده می‌شود. علائق، اولویت‌ها و سبک زندگی مشتریان مورد بررسی قرار می‌گیرد و بر اساس آن خدمات مختص آن‌ها ارائه می‌شود.

پورسعید محور اصلی بانک را سرمایه انسانی و همکاران بیان کرد و گفت: بانک ایران زمین طی چند سال گذشته با اتکا به جوانان متخصص، با انگیزه و خلاق توانست گام‌های بزرگی در مسیر ارتقا و پیشرفت نظام بانکی در کشور و همینطور معرفی چهره جدیدی از ارائه سرویس‌های بانکی را ارائه کند.

وی فعالیت اقتصادی امروزی را مبتنی بر شبکه‌های مجازی بیان کرد و افزود: کسب وکار‌ها در حال تغییر و تبدیل به یک فضای دیجیتالی هستند. در نتیجه اقتصاد امروز اقتصادی دیجیتالی است که از طریق شــبکه‌های اجتماعی این امکان را به کســب وکار‌ها می‌دهد تا ارتباط مســتقیم بین بانک و مشتریان برقرار کنند و این یک امتیاز مثبت برای دو طرف خواهد بود که در محیطی متفاوت و جذاب فعالیت کنند و به سمت پیشرفت و رونق بیشتر اقتصادی کشور قدم برداشته شود.

به نوشته بنکر، مدیرعامل بانک ایران زمین با اشاره به اینکه، کلید ارائه خدمات بانکداری دیجیتال از سال‌ها پیش در این بانک زده شد خاطرنشان کرد: با تشکیل تیم‌های متخصص از همکاران فعال در بانک و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه و همچنین سفر به کشور‌هایی که در زمینه ارائه خدمات بانکداری دیجیتال صاحب نظر بودند و بررسی عملکرد آنان، توانستیم نیاز مشتریان را بسنجیم و خدماتی درخور شأن آنان ارائه بدهیم.

وی تقویت اقتصاد دیجیتال در کشور را عامل اصلی توسعه کسب و کار در کشور دانست و افزود: در عصری که کسب و کار‌ها فارغ از هیچ خط کشی و مرزی در کل دنیا در حال فعالیت هست، ما به عنوان یک نهاد مالی تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا در جهت حمایت از این کسب و کار‌ها که بیشترین قشر فعال در این زمینه جوانان کشورمان هستند، قدم برداریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر