کد خبر: ۶۹۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶

پیام عراقچی به ترامپ: دیپلماسی بهتر از جنگ است

عراقچی در مصاحبه با فاکس‌نیوز خطاب به ترامپ گفت: بین جنگ و دیپلماسی، دیپلماسی راه بهتری است با وجود اینکه تجربه مثبتی از ایالات متحده نداریم، دیپلماسی خیلی بهتر از جنگ است.
پیام عراقچی به ترامپ: دیپلماسی بهتر از جنگ است

به گزارش مخاطب24، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با یک شبکه آمریکایی، درباره تحولات اخیر در ایران صحبت کرد. 

عراقچی در مصاحبه با «بِرِت بِر» مجری شبکه فاکس‌نیوز درباره اقدامات تروریستی در ایران گفت: عوامل تروریستی که از خارج هدایت می‌شدند، از روش داعش پیروی می‌کردند و نیروهای نظامی و مردم را کشتند. آن‌ها نیروهای امنیتی و پلیس را زنده زنده سوزاندند و سر بریدند و به سمت پلیس و مردم تیراندازی کردند.

او با بیان اینکه «ما سه روز علیه تروریست‌ها و نه معترضان مبارزه می‌کردیم»، گفت: دلیل اینکه آن‌ها به سمت مردم شلیک می‌کردند این است که می‌خواستند تعداد کشته‌ها را افزایش دهند و ترامپ را وارد درگیری کنند و این دقیقا برنامه اسرائیل بوده است.

 

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: ما در هشتم تا دهم ژانویه با یک عملیات گسترده تروریستی مواجه شدیم و این را ادامه جنگ ۱۲ روزه توسط آمریکا و رژیم اسرائیل می‌دانیم؛ یعنی روز هشت ژانویه (پنجشنبه گذشته) روز سیزدهم جنگ بود. 

عراقچی در ادامه گفت: الان پس از سه روز عملیات تروریستی، آرامش برقرار شده و کاملا اوضاع را تحت کنترل داریم و امیدواریم عقلانیت حاکم شود و به سمت سطح بالایی از تنش نرویم چرا که چنین مسیری می‌تواند برای همه فاجعه‌بار باشد.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره اینکه «چه پیامی برای ترامپ دارد؟»، گفت: اشتباهی که در ماه ژوئن مرتکب شدید را تکرار نکنید، می‌دانید که اگر یک تجربه شکست‌خورده را امتحان کنید، همان نتیجه را خواهید گرفت. شما تاسیسات و ماشین‌ها را تخریب کردید اما فناوری و اراده و عزم را نمی‌توانید بمباران کنید. 

او تاکید کرد: ایران ثابت کرده آماده مذاکره و دیپلماسی است و این را در ۲۰ سال گذشته ثابت کرده‌ایم اما این ایالات متحده بوده که همواره از دیپلماسی گریزان بوده، مسیر گفت‌وگو را قطع و گزینه جنگ را انتخاب کرده است. 

 

عراقچی گفت: پیام من به ترامپ این است که بین جنگ و دیپلماسی، دیپلماسی راه بهتری است؛ با وجود اینکه تجربه مثبتی از ایالات متحده نداریم، دیپلماسی خیلی بهتر از جنگ است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.