کد خبر: ۶۹۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵

وزیر امور خارجه عمان: موضع ما این بوده است که درها و کانال‌های رایزنی را بین کشورها باز نگه داریم

بدرالبوسعیدی که برای دیدار با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان به تهران سفر کرده است، پس از دیدار با عراقچی در کنفرانس خبری اظهار کرد: ما همواره حس می‌کنیم که یک امید و فضای مثبتی حاکم بر روابط مشترک بین ایران و سلطنت عمان است و به تقویت این روابط امیدواریم
وزیر امور خارجه عمان: موضع ما این بوده است که درها و کانال‌های رایزنی را بین کشورها باز نگه داریم

دیدار وزیر امور خارجه عمان با عراقچی، به گزارش مخاطب24، بدرالبوسعیدی که برای دیدار با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان به تهران سفر کرده است، پس از دیدار با عراقچی در کنفرانس خبری عنوان کرد که همواره موضع سلطنت عمان این بوده است که درها و کانال‌های رایزنی را بین کشورها باز نگه دارد و بین کشورها برای روبه‌رو شدن با چالش‌های امنیتی و سیاسی در منطقه اعتمادسازی کند.

وی با بیان اینکه تفاهم مشترکی بین ایران و عمان برای افق پیش روی روابطشان وجود دارد، ادامه داد: امیدواریم که به زودی کمیسیون مشترک اقتصادی میان دو کشور شکل بگیرد. این کمیسیون نتیجه برنامه‌های همکاری و سفرهای مختلف مقامات دو کشور است که مهم‌ترین آن آخرین سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به عمان بود. رایزنی‌ها میان وزارت‌های خارجه دو کشور ادامه دارد.

وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: تعمیق روابط دیپلماتیک و سیاسی بین دو کشور را در همه زمینه‌ها دنبال می‌کنیم. امروز درباره مسائل، چالش‌های موجود در سطح منطقه و بین المللی، آخرین تحولات منطقه، یمن و فلسطین صحبت کردیم. درباره حمایت از عدالت در موضوع فلسطین و تحقق هویت یک دولت فلسطینی، توقف حملات و نقض آتش بس رژیم صهیونیستی و حملات او به فلسطین نظر مشترک داریم.

بدرالبوسعیدی افزود: درباره یمن از همه اقداماتی که برای آرام‌سازی و گفتگو است حمایت می‌کنیم که این امر برای ایجاد ساز و کار سیاسی بین همه گروه‌های یمن است که بتواند تمامیت ارضی، ثبات و امنیت را در یمن طوری تضمین کند که دربردارنده منافع کشورهای همجوار در منطقه باشد.

وی تاکید کرد: گفتگو و دیپلماسی تنها مسیرهایی هستند که این بحران‌ها را می‌توانند حل و از ایجاد تنش جلوگیری کنند تا به منطقه خالی از درگیری برسیم. باید تلاش‌ها برای رسیدن به منطقه‌ای دارای رونق و خیر برای مردم منطقه تشدید شود.

وزیر امور خارجه عمان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ایران و عمان چطور می‌توانند از صلح و امنیت منطقه صیانت کنند؟، توضیح داد: افقی درباره امنیت و ثبات در منطقه داریم که بر پایه اهمیت شریک کردن همه کشورها منطقه در همکاری، هماهنگی با هم و رایزنی با هم برای روبرو شدن با چالش هایی است که تمام کشورهای منطقه با آن روبرو هستند.

بدرالبوسعیدی خاطر نشان کرد: همواره موضع سلطنت عمان این بوده است که درها و کانال های رایزنی را بین کشورها باز نگه دارد و بین کشورها برای روبرو شدن با چالش های امنیتی و سیاسی در منطقه اعتمادسازی کند. خرسندم که این تلاش ها را با همکارم آقای عراقچی در این چارچوب و با سایر همتایان و وزرای دولت‌ها در منطقه ادامه دهم.

برچسب ها: وزیر خارجه عمان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت