کد خبر: ۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹

سخنگوی وزارت کشور: نمی‌گویم اتوبوس‌های انتقال رأی‌دهندگان برای چه کاندیدایی بوده است

وی گفت: بهتر است این موضوع فراموش شود چراکه امروز در شرایطی به سر می‌بریم که به وحدت، انسجام و اتحاد نیاز داریم. با توجه به وضعیتی که در اطراف کشور وجود دارد پاسخ دادن به سؤال شما به هیچ‌وجه به مصلحت ملی نیست.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران نوشت: حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور در پاسخ به این پرسش که «در دور اول انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی چند اتوبوس نزدیکی تهران به دلیل رفتارهای غیرانتخاباتی و انتقال رأی‌دهنده توقیف شدند؛ آیا در مرحله دوم نیز چنین اتفاقی رخ داده است یا خیر؟»، اظهار کرد: خیر، گزارش خاص یا چنین اتفاقاتی در دور دوم انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی اعلام نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال که «این اتوبوس‌ها و افراد برای چه کاندیدا و جریانی بوده است؟»، گفت: بهتر است این موضوع فراموش شود چراکه امروز در شرایطی به سر می‌بریم که به وحدت، انسجام و اتحاد نیاز داریم. با توجه به وضعیتی که در اطراف کشور وجود دارد پاسخ دادن به سؤال شما به هیچ‌وجه به مصلحت ملی نیست.
قائم‌مقام وزیر کشور در این باره تأکید کرد: نباید به مباحث اختلاف برانگیز دامن بزنیم یا در کشور منازعات سیاسی بی‌نتیجه را ترویج دهیم. افرادی که چنین رفتارهای غیرانتخاباتی را در دور اول مرتکب شدند به قوه‌قضاییه معرفی کردیم و برای تعدادی از آن‌ها کیفرخواست صادر شده است.
امیری در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا مبنی بر اینکه «چرا برای افکار عمومی روشن نمی‌کنید که این اتوبوس‌ها برای کدام کاندیدا و جناحی بوده است؟»، افزود: نمی‌گویم اتوبوس‌های انتقال رأی‌دهنده برای چه کاندیدایی یا جریانی بوده است زیرا پاسخ به این پرسش دیگر فایده‌ای ندارد. همانطوری که پیش‌تر گفتم طرح چنین مباحثی جز بگو مگوهای سیاسی در برنخواهد داشت. بنابراین در شرایط کنونی به وحدت و اتحاد نیاز داریم نه اختلافات سیاسی.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایران، مطرح نشده است توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایران، مطرح نشده است
در ادامه گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر فشار برخی میانجی‌های منطقه‌ای بر ایران برای کاهش یا توقف فعالیت‌های غنی‌سازی، مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگویی صراحتاً ادعای مطرح‌شده در روزنامه گاردین را رد کرد.
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس میان روسیه و اوکراین «بلافاصله» پس از تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، آغاز خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر