کد خبر: ۶۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸

ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود

با دستور مدیرعامل بانک صادرات ایران، ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود.
ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود

مخاطب ۲۴-مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: خدمات بانکی برای تمامی بازنشستگان کشوری دارای کارت منزلت، سپهرکارت عکس‌دار و همکاران بازنشسته بانک صادرات ایران با کارت شناسایی در شعب این بانک خارج از نوبت ارائه خواهد شد.
ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود
به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سید ضیاء ایمانی با بیان اینکه بانک صادرات ایران از بانک‌های بزرگ، ریشه‌دار و مطرح در زمینه خدمات و تسهیلات بانکی است، اظهار داشت: باید از ظرفیت مناسب موجود در عرصه خدمات بانکی به بازنشستگانی خدمت کنیم که سال‌ها در بخش‌های مختلف اداری کشور زحمت کشیده‌اند. تلاش می‌کنیم خدمتگزار خوبی در ارائه خدمات بانکی باشیم. باید با توافق و همکاری بیشتر خدمتگزار کسانی باشیم که سرمایه‌های اصلی کشورند.
وی با تاکید بر اینکه هیچگاه نباید توفیق خدمت به مردمی را که به شما نیاز دارند را نباید از دست داد، تأکید کرد: در این راستا، تمامی بازنشستگان کشوری دارای کارت منزلت و سپهرکارت عکس‌دار و کارکنان بازنشسته بانک صادرات ایران با کارت شناسایی می‌توانند خارج از نوبت از خدمات شعب بانک صادرات ایران بهره‌مند شوند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران تاکید کرد: برای ارائه هرچه بیشتر خدمات بانکی به بازنشستگان، ارتباطات و تعاملات بانک صادرات ایران افزایش خواهد یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر