کد خبر: ۶۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸

ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود

با دستور مدیرعامل بانک صادرات ایران، ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود.
ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود

مخاطب ۲۴-مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: خدمات بانکی برای تمامی بازنشستگان کشوری دارای کارت منزلت، سپهرکارت عکس‌دار و همکاران بازنشسته بانک صادرات ایران با کارت شناسایی در شعب این بانک خارج از نوبت ارائه خواهد شد.
ارائه خدمات شعب بانک صادرات ایران به بازنشستگان بدون معطلی خواهد بود
به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سید ضیاء ایمانی با بیان اینکه بانک صادرات ایران از بانک‌های بزرگ، ریشه‌دار و مطرح در زمینه خدمات و تسهیلات بانکی است، اظهار داشت: باید از ظرفیت مناسب موجود در عرصه خدمات بانکی به بازنشستگانی خدمت کنیم که سال‌ها در بخش‌های مختلف اداری کشور زحمت کشیده‌اند. تلاش می‌کنیم خدمتگزار خوبی در ارائه خدمات بانکی باشیم. باید با توافق و همکاری بیشتر خدمتگزار کسانی باشیم که سرمایه‌های اصلی کشورند.
وی با تاکید بر اینکه هیچگاه نباید توفیق خدمت به مردمی را که به شما نیاز دارند را نباید از دست داد، تأکید کرد: در این راستا، تمامی بازنشستگان کشوری دارای کارت منزلت و سپهرکارت عکس‌دار و کارکنان بازنشسته بانک صادرات ایران با کارت شناسایی می‌توانند خارج از نوبت از خدمات شعب بانک صادرات ایران بهره‌مند شوند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران تاکید کرد: برای ارائه هرچه بیشتر خدمات بانکی به بازنشستگان، ارتباطات و تعاملات بانک صادرات ایران افزایش خواهد یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر