کد خبر: ۶۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲

با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت

رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت

رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.  

مهدی اسدی - رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی- با اشاره به تغییرات اخیر در نحوه محاسبه هزینه‌های تلفن همراه مسافری، اظهار کرد: موبایل مسافری اخیرا افزایش قیمت داشته و حدود ۳۰ میلیون تومان گران‌تر شده است.  

او گفت: در گذشته، ارزش گوشی‌های مسافری با نرخ ارز حدود ۷۰ هزار تومان محاسبه می‌شد، اما اکنون این محاسبه با نرخ‌های بالاتری انجام می‌شود؛ به ‌طوری‌که نرخ ارز مورد استفاده برای آن به حدود ۱۰۷ هزار تومان طی دو روز اخیر رسیده است.

اسدی افزود: بر همین اساس، نرخ محاسبه ‌شده برای موبایل مسافری اکنون به حدود ۲۱ تا ۲۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.  

رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی در ادامه با اشاره به وضعیت واردات تجاری تلفن همراه تصریح کرد: برای رویه تجاری فعلا تصمیمی برای افزایش نرخ گرفته نشده است، چرا که بحث تعرفه‌ها در ردیف‌های بودجه‌ای قرار دارد و هرگونه تغییر در این مقطع از سال نیازمند تصمیم‌گیری در کمیته ماده یک است.

او افزود: در حال حاضر، تغییری برای واردات تجاری اعمال نشده و افزایش نرخ‌ها فعلا محدود به بخش مسافری است.

اسدی با اشاره به پیامدهای این تصمیم برای بازار موبایل گفت: با این تغییری که برای گوشی‌های مسافری اتفاق افتاده، طبیعتا ورود این کالاها به بازار کمتر خواهد شد و پیش‌بینی ما هم همین کاهش است.

او ادامه داد: درست است که موبایل مسافری در بازار خرید و فروش می‌شد، اما ماهیت آن تجاری نبود. این گوشی‌ها برای مسافر تعریف شده بودند، هرچند در عمل شاهد خرید و فروش پاسپورت و ورود غیررسمی کالا و سپس رجیستری آن بودیم که به نظر می‌رسد با این افزایش هزینه، این روند کاهش پیدا کند.  

رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی تأکید کرد: احتمالا با کاهش موبایل مسافری، مسیر برای گوشی‌های ارزان‌قیمت کمی هموارتر شود، اما در مجموع تأثیر آن بر بازار، کاهشی خواهد بود

درباره وضعیت کلی بازار موبایل نیز گفت: در حال حاضر، کالا در بازار وجود دارد و خرید و فروش انجام می‌شود، اما این ‌طور نیست که بازار پررونق باشد. همان ‌طور که پیش‌تر هم عنوان کرده بودم بازار در شرایط رکودی قرار دارد.

اسدی افزود: این اتفاق جدید می‌تواند مزید بر علت باشد و رکود بازار را تشدید کند. بعید می‌دانم در کوتاه‌مدت تأثیر مثبتی بر وضعیت خرید و فروش بگذارد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر