کد خبر: ۶۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

آسیب شناسی طرح های اجرایی در سطح جزیره کیش عملیاتی می شود

مهدی کشاورز: طرح هایی که در دست اقدام است باید مبتنی بر علم، دانش، ادب، آداب و تفکر خلاقانه با پیوست های لازم به ویژه پیوست فرهنگی باشد.
آسیب شناسی طرح های اجرایی در سطح جزیره کیش عملیاتی می شود

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ظهر سه شنبه یازدهم مرداد در جلسه قرارگاه فرهنگی و اجتماعی با موضوع "عفاف و حجاب" و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: طرح‌هایی که ارائه می‌شود باید مبتنی بر علم، دانش وکار‌های پژوهشی باشد.
آسیب شناسی طرح های اجرایی در سطح جزیره کیش عملیاتی می شود
کشاورز با تاکید بر این مهم که کار‌های فرهنگی باید بر اساس شاخص‌های مشخص ارائه شود، گفت: افرادی که متولی این امر مهم هستند با توجه به مباحث صحیح آموزشی، طرح‌های خوبی را اجرا کنند و بخش خصوصی نیز کنشگر و ارائه دهنده طرح جدید باشد.

وی با تاکید بر این که نباید از فرهنگ عاشورایی گذشت، گفت: امام حسین (ع) منادی ارزش و پرچم دار عدالت و نمادی از ارزش‌ها است و از ایشان آموخته ایم اهل عمل صحیح و صالح باشیم.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، افزود: حجاب به عنوان شاخص و الزام حقوقی است و تمام ادیان به آن تاکید داشتند.

مهدی کشاورز با اشاره به این که برای موفق شدن در حوزه‌های مختلف باید تعریف درستی با زبان‌های مختلف به جامعه ارائه دهیم، اظهار داشت: نخستین تعریف گناه است، یعنی نهی از منکر، گناه یعنی پایمال کردن چیزی یا کاری و یا کسی، برخورد نامناسب، رشوه، کم کاری، نا امید کردن مردم، نقد غیر منصفانه، کم کاری و ... گناه محسوب می‌شود.

کشاورز اظهار داشت: داخل و خارج از سازمان هر کدام از ما تکالیفی داریم اعم از بخش خصوصی و دولتی که باید به نحو شایسته به وظایف خود عمل کنیم.

به گفته کشاورز اگر امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه به خوبی اجرا کنیم هیچ اتفاقی نخواهد افتد و فرقی نمی‌کند در کجای دنیا باشید. باید به این موضوعات به طور اساسی، پایه‌ای و ریشه‌ای دقت شود.

کشاورز در ادامه تصریح کرد: باید یک تعریف صریح و یکپارچه داشته باشیم اگر نسبت به برنامه ریزی اقدام نکینم دیگران برای ما برنامه ریزی خواهند کرد.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه سازمانی تمام مشکلاتی که امروز حجمه آورده و فشار آن بر دوش مردم ناشی از عدم برنامه ریزی است و جایی هم که برنامه ریزی شده خوب عمل نکردیم و جایی هم که خوب عمل کردیم خوب نظارت نشده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که توصیه بالاتر از امر به معروف است، گفت: در مرحله نخست توصیه، نصیحت و در نهایت امر به معروف و نهی از منکر شود.

مهدی کشاورز بیان داشت: ضمن این که نباید منفعلانه عمل کنیم بلکه باید در نقشه راه تهاجمی عمل کرد.

وی افزود: فرهنگ فقط عفاف و حجاب نیست و یکی از آن‌ها فرهنگ است باید قیاس فرهنگی داشته باشیم و در این زمینه خلاقانه و هوشمندانه عمل کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر