کد خبر: ۶۹۲۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴

بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟

پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟

به گزارش مخاطب۲۴، طی روز‌های گذشته تیزر و آگهی پخش سریال جدید مهران مدیری در سیما پخش شده و بازار گمانه‌زنی پخش آن با عنوان «شیش‌ماهه» در شب یلدا یا روز‌های ابتدایی دی‌ماه گرم است.

گفته شده محمد شعبان‌پور بازیگر دهه هفتادی تئاتر و تلویزیون نقش شخصیت اصلی و راوی این‌سریال را به عهده دارد و غیر از مدیری، بازیگران دیگری، چون علیرضا خمسه، مریم سعادت، ناهید مسلمی، حسن معجونی و نیما شعبان‌نژادی هم در این‌سریال ۱۷ قسمتی ایفای نقش می‌کنند. این‌میان، شعبان‌نژاد بازیگری است که در چند سریال و برنامه اخیر مدیری در شبکه نمایش خانگی حضور داشته و پس از برنامه «خندوانه» با رامبد جوان، با همکاری با مدیری، خود را تثبیت کرد.

سیدجواد رضویان هم بازیگری است که پس از «پاورچین» و «جایزه بزرگ» که مربوط به سال‌های دهه ۱۳۸۰ هستند، در سریال‌های «در حاشیه» ۱ و ۲ در دهه ۱۳۹۰ با مدیری همکاری کرد و «شیش‌ماهه» همکاری جدید این‌دو محسوب می‌شود.

نکته جالب دیگر درباره بازیگران «شیش‌ماهه» همکاری سحر زکریا با مدیری است که سال ۱۴۰۰ در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود اگر مدیری میلیارد‌ها تومان به او پیشنهاد کند، دیگر تمایلی به همکاری با او ندارد. این‌بازیگر همکاری خود را با مدیری از سریال «پاورچین» در سال ۱۳۸۱ شروع کرد و سال ۱۳۸۷ در «مرد دوهزارچهره» بازی کرد. سپس در سریال «قهوه تلخ» در شبکه نمایش خانگی ایفای نقش کرد که ساخته سال ۱۳۸۹ بود. پس از آن هم در دو سریال «در حاشیه» ۱ و ۲ با مدیری همکاری کرد و پس از آن در مصاحبه‌ها و موضع‌گیری‌هایی در فضای مجازی، سخنانی علیه این‌کارگردان مطرح کرد.

به نظر می‌رسد مهران مدیری دورهایش را در شبکه نمایش خانگی زده و دلش برای تلویزیون به‌عنوان خانه قدیمی‌اش تنگ شده است. شاید هم تلویزیون پیشنهاد وسوسه‌انگیزتری نسبت به پلتفرم‌ها داده که مدیری علاوه بر «شیش‌ماهه» برای تهیه و تولید سریال نوروزی ۱۴۰۵ در تلویزیون هم مذاکره کرده است. طبق اخبار گفته می‌شود مدیری بناست برای نوروز ۱۴۰۵ سریال «مرد سه‌هزار چهره» را بسازد که ادامه موفقیت دو سریال «مرد هزار چهره» و «مرد دوهزار چهره» او در شبکه سه سینما محسوب می‌شود. البته کار‌های عالم هنر و تصویر مشخص نیست. شاید مدیری این‌میان دوباره به شبکه نمایش خانگی سرکی بکشد و یا پس از پایان دو پروژه «شیش‌ماهه» و «مرد سه‌هزار چهره» دوباره به پلتفرم برگردد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
برگزیده
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید
در نشست کمیته بین‌دولتی پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس یونسکو در دهلی نو، هنر سنتی آینه‌کاری ایران به‌عنوان میراث جهانی ثبت شد و برگ زرینی دیگر به کارنامه فرهنگی کشور افزوده شد.
صفحه خبر بالای تصاویر