کد خبر: ۶۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۵

خبر تلخ به رونالدو؛ حکم اسارت قطعی شد!

شرایط برای ستاره پرتغالی اصلا مساعد نیست؛ اریک تن هاخ، سرمربی یونایتد از رفتار او بعد از بازی با رایو وایه‌کانو ناراضی است.
خبر تلخ به رونالدو؛ حکم اسارت قطعی شد!

مخاطب ۲۴-ناکامی یونایتد در راهیابی به لیگ قهرمانان باعث شد از همان اواخر فصل گذشته شایعاتی در مورد تمایل کریستیانو رونالدو، گلزن ۳۷ ساله و باتجربه، به جدایی از این باشگاه شنیده شود و این اخبار با غیبت رونالدو در اردوی پیش فصل باشگاه در آسیا شدت گرفت. این ستاره پرافتخار ابتدا دلایل خانوادگی را علت اصلی این تصمیم عنوان کرد، اما در همان مقطع نیز به نظر می‌رسید کریستیانو رونالدو تمایلی به ماندن در اولدترافورد ندارد و تحرکات این بازیکن برای جدایی آغاز شده است.
خبر تلخ به رونالدو؛ حکم اسارت قطعی شد!
در نهایت هیچ تیم بزرگی به صورت جدی برای خرید این گلزن بزرگ اقدام نکرد و در واقع چاره‌ای پیش روی او جز بازگشت به تمرینات نبود. رونالدو هفته گذشته بالاخره در کمپ تمرینی باشگاه حضور یافت تا امید هواداران یونایتد برای ماندن او افزایش یابد.
پس از تنها دو جلسه تمرین، کریستیانو رونالدو اولین بازی پیش فصل خود را در جریان تساوی ۱-۱ مقابل رایو وایه‌کانو انجام داد و البته بعد از تنها یک نیمه تعویض شد. اما این ستاره پرتغالی قبل از سوت پایان مسابقه تصمیم به ترک استادیوم اولدترافورد و بازگشت به خانه گرفت و به نظر می‌رسد این رفتار چندان به مذاق اریک تنهاخ، سرمربی جدید منچستریونایتد خوش نیامده است.

خبر تلخ به رونالدو؛ حکم اسارت قطعی شد!
شریه تلگراف در گزارشی مدعی شد معمولا بازیکنانی که در روز مسابقه در زمین حتی برای دقایقی حضور داشته‌اند، باید در پایان بازی نیز راهی رختکن شوند تا سرمربی تیم در مورد اتفاقات مسابقه با آن‌ها صحبت کند. اما رونالدو ۱۰ دقیقه قبل از سوت پایان ورزشگاه را ترک کرد و تمایلی به حضور در رختکن در پایان دیدار دوستانه برابر رایو وایه‌کانو نشان نداد. به عنوان مثال دیوگو دالوت که در لیست تیم در روز مسابقه حضور نداشت نیز زودتر از حالت عادی استادیوم را ترک کرد، اما معمولا این شرایط در مورد بازیکنان ثابت کمی متفاوت است.

هنوز مشخص نیست رونالدو قصد دارد فصل بعد در ترکیب منچستریونایتد به میدان برود یا نه. اما حداقل شواهد حاکی از آن است فعلا چاره‌ای جز ماندن پیش روی این ستاره بزرگ نمانده و مدیران باشگاه نیز از اصرار مبنی بر تمایل به حفظ شماره هفت ترکیب شیاطین سرخ، عقب نشینی نمی‌کنند.

خبر تلخ به رونالدو؛ حکم اسارت قطعی شد!
در حقیقت به نظر می‌رسد هیچ تیمی حاضر به خرید رونالدو در شرایط فعلی نیست و به همین دلیل ماندن در اولدترافورد نه انتخاب او، بلکه تنها گزینه ممکن محسوب می‌شود. تیم هایی، چون چلسی، بایرن مونیخ، اتلتیکو مادرید، بارسلونا و پاری سن ژرمن همگی از جذب کریستیانو رونالدو انصراف داده‌اند، مذاکرات با ناپولی خوب پیش نرفته و انتقال قرضی به اسپورتینگ لیسبون نیز شایعه‌ای خیالی محسوب می‌شود.

سن و سال این بازیکن و البته دستمزد هنگفت او، باعث شده کمتر تیمی حاضر به ریسک جذب رونالدو در این شرایط باشد. به هر حال رونالدو اردوی پیش فصل را از دست داد و بعید است اریک تن هاخ حداقل در هفته‌های ابتدایی تمام ۹۰ دقیقه را به او میدان دهد. در فاصله چهار ماه مانده تا شروع جام جهانی، رونالدو در شرایطی بحرانی قرار گرفته و از تمرکز لازم برای شروع فصلی درخشان برخوردار نیست.
منبع:ورزش۳

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر