کد خبر: ۶۹۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳

تعلیق گستردهٔ پرونده‌های مهاجرتی اتباع ۱۹ کشور توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ همهٔ درخواست‌های مهاجرتی اتباع ۱۹ کشور مشمول ممنوعیت سفر را، از پناهندگی تا شهروندی، به‌طور ناگهانی متوقف کرده است؛ اقدامی بی‌سابقه که پس از تیراندازی واشنگتن، دامنهٔ محدودیت‌ها بر مهاجران را به‌طور چشمگیری گسترش می‌دهد.
تعلیق گستردهٔ پرونده‌های مهاجرتی اتباع ۱۹ کشور توسط دولت ترامپ

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سی بی اس نیوز، دولت ترامپ همهٔ درخواست‌های مهاجرتی ثبت‌شده توسط افراد از ۱۹ کشور را متوقف کرده است؛ اقدامی تازه برای محدود کردن مسیر‌های مهاجرت قانونی پس از تیراندازی هفتهٔ گذشته به دو عضو گارد ملی در واشنگتن دی‌سی، بنا بر راهنمای داخلی دولت و منبعی آگاه از این تصمیم.

راهنمای داخلی خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا (USCIS) که توسط شبکه CBS News به‌دست آمده، نشان می‌دهد این سازمان روز دوشنبه به کارکنان خود دستور داده است «صدور تصمیم نهایی دربارهٔ همهٔ پرونده‌ها»‌ی مربوط به افراد از ۱۹ کشور مشمول محدودیت‌های یک فرمان ریاست‌جمهوری ماه ژوئن را متوقف کنند؛ فرمانی که به‌طور غیررسمی «ممنوعیت سفر» نامیده می‌شود.

این توقف شامل برگزاری مراسم اعطای شهروندی برای دارندگان اقامت دائم قانونی ایالات متحده از این ۱۹ کشور نیز می‌شود، حتی برای کسانی که در آستانهٔ تبدیل‌شدن به شهروندان آمریکا بودند. این سند USCIS نشان می‌دهد این تعلیق، اقدامی موقت است در حالی که دولت راهنمایی‌های تازه‌ای برای بررسی امنیتی مهاجرانِ مشمول تدوین می‌کند.

در این دستورالعمل آمده است: «این توقف همهٔ انواع فرم‌ها و هرگونه تصمیم نهایی (تأیید، رد) را شامل می‌شود، همچنین انجام هرگونه مراسم سوگند.»

فرمان ماه ژوئن ترامپ تقریباً ورود همهٔ افراد از افغانستان، میانمار، چاد، جمهوری کنگو، گینهٔ استوایی، اریتره، هائیتی، ایران، لیبی، سومالی، سودان و یمن را محدود کرد. همچنین ورود مسافران و مهاجران از بوروندی، کوبا، لائوس، سیرالئون، توگو، ترکمنستان و ونزوئلا به‌طور جزئی محدود شد.

راهنمای جدید نشان می‌دهد سرکوب مهاجرتی‌ای که ترامپ پس از تیراندازی هفتهٔ گذشته به اعضای گارد ملی دستور داد، بسیار گسترده‌تر از آن چیزی است که پیش‌تر گزارش شده بود. فرد متهم به تیراندازی — که یکی از دو سرباز بر اثر آن جان باخته — یک افغان تخلیه‌شده است که در سپتامبر ۲۰۲۱ و در دوره بایدن وارد آمریکا شد و در آوریل ۲۰۲۵، پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، پناهندگی دریافت کرد.

دولت ترامپ پس از این حمله، مجموعه‌ای از محدودیت‌های مهاجرتی را اعلام کرده است، از جمله توقف تصمیم‌گیری در همهٔ پرونده‌های پناهندگی، تعلیق کامل صدور ویزا و رسیدگی به درخواست‌های مهاجرتی افغان‌ها و بررسی مجدد پرونده‌های گرین‌کارتِ افراد از ۱۹ کشور مشمول فهرست ممنوعیت سفر.

اما دولت به‌طور عمومی اعلام نکرده بود که همهٔ پرونده‌های USCIS — نه فقط درخواست‌های گرین‌کارت — مربوط به افراد این ۱۹ کشور را نیز، از جمله درخواست‌های شهروندی، متوقف کرده است. معمولاً برای واجد شرایط‌شدن شهروندی آمریکا، مهاجران باید سه تا پنج سال مقیم دائم قانونی باشند.

در بیانیه‌ای به CBS News، وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) این تعلیق را رد نکرد و گفت: «دولت ترامپ تمام تلاش خود را می‌کند تا افرادی که قرار است شهروند شوند، بهترینِ بهترین‌ها باشند.»

در بیانیه آمده: «وقتی آیندهٔ کشور در خطر است، هیچ ریسکی نخواهیم کرد. دولت ترامپ همهٔ مزایای مهاجرتی اعطا‌شده توسط دولت بایدن به اتباع کشور‌های مورد نگرانی را مورد بازبینی قرار می‌دهد.»

ساعاتی بعد، USCIS یادداشتی رسمی را که ۲ دسامبر تاریخ خورده و مجموعهٔ محدودیت‌های مهاجرتی اعلام‌شده پس از حملهٔ هفتهٔ گذشته را خلاصه می‌کند، منتشر کرد.

این یادداشت توقف درخواست‌های پناهندگی برای همهٔ ملیت‌ها را تا انجام «بازبینی جامع» رسمی کرد؛ همچنین تعلیق همهٔ درخواست‌های مهاجرتی اتباع ۱۹ کشور فهرست ممنوعیت سفر — صرف‌نظر از زمان ورود آنها به آمریکا — و «بازبینی دوبارهٔ» پروندهٔ کسانی که پس از آغاز دولت بایدن به آمریکا آمده‌اند و پرونده‌شان قبلاً تأیید شده است.

طبق این سیاست، همهٔ افرادی که در این گروه‌ها قرار می‌گیرند اکنون باید «از فرایند بازبینی کامل، شامل مصاحبهٔ احتمالی و در صورت نیاز مصاحبهٔ مجدد» عبور کنند تا تهدید‌های امنیت ملی یا عمومی و سایر موارد رد صلاحیت احتمالی — از جمله ارتباطات تروریستی یا سوابق جنایی — بررسی شود.

این سیاست اعلام می‌کند که تعلیق تنها زمانی برداشته خواهد شد که مدیر USCIS یادداشت جدیدی صادر کند. «هرگونه درخواست برای لغو این توقف به دلیل دعوی حقوقی یا شرایط فوق‌العاده باید با تأیید مدیر یا معاون مدیر USCIS همراه باشد.»

پیش از این، CBS News گزارش داده بود مقامات دولت ترامپ در حال بررسی گسترش فهرست ممنوعیت سفر به کشور‌های بیشتر هستند. مقام‌های آمریکایی گفتند این فهرست ممکن است به حدود ۳۰ کشور برسد.

وکلای مهاجرت در روز‌های اخیر گزارش داده‌اند که برخی از پرونده‌های موکلانشان — از جمله مراسم شهروندی — متوقف یا لغو شده است.

مایکل والورده، مقام ارشد سابق USCIS، گفت که این سازمان پیش‌تر توقف‌های «تاکتیکی» بر برخی گروه‌ها اعمال کرده بود، اگر بررسی‌های اضافی نیاز بود؛ اما اقدام جدید دولت ترامپ را «بی‌سابقه» خواند.

او گفت: «تفاوت این است که این توقف شامل یک گروه بسیار بزرگ و در همهٔ دسته‌های مزایای مهاجرتی می‌شود.»

منبع: سی بی اس نیوز

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر