کد خبر: ۶۹۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷

پوتین: ادعای قصد روسیه برای حمله به اروپا مضحک است

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به متضرر شدن اتحادیه اروپا از قطع همکاری‌ها با این کشور در بخش انرژی، تأکید کرد که مسکو آماده است به‌صورت رسمی عدم قصد خود برای حمله به اروپا را ثبت کرده و درباره مسائل مرتبط با امنیت اروپا و ثبات راهبردی گفت‌وگو کند. 
پوتین:  ادعای قصد روسیه برای حمله به اروپا مضحک است

به گزارش مخاطب24، به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی در پایان سفر رسمی خود به قرقیزستان، اعلام کرد که خودداری اتحادیه اروپا از همکاری با روسیه در بخش انرژی پیامدهای منفی برای خود کشورهای اروپایی به همراه داشته است. 

او گفت: «پس از آغاز تحولات در اوکراین، خود اروپایی‌ها شروع به فاصله گرفتن از روسیه کردند. نتیجه این کار در حوزه انرژی کاملاً روشن است - رقابت‌پذیری کاهش یافته و اقتصاد آلمان سومین سال متوالی در وضعیت رکود قرار دارد. البته اگر امروز و پس از گذشت زمان آنها تصمیم بگیرند به همکاری اقتصادی با روسیه بازگردند، مسکو مخالفتی ندارد و آماده همکاری با هر کشور است. البته اتحادیه اروپا باید در نظر داشته باشد که بسیاری از جایگاه‌های خالی در بازار روسیه اکنون توسط شرکت‌های داخلی پر شده است.»

رئیس‌جمهور روسیه یادآور شد که مشکلات اقتصادی کنونی در اروپا ناشی از فرآیندهای طبیعی است و ارتباط مستقیمی با وضعیت اوکراین ندارد. او گفت: «تمام این اتفاقات حتی به‌دلیل تحولات اوکراین هم نیست، بلکه به‌طور طبیعی رخ داده است.»

آمادگی روسیه برای گفت‌وگو درباره مسائل امنیتی اروپا 

ولادیمیر پوتین در نشست خبری خود در بیشکک اعلام کرد که روسیه آماده است با غرب درباره مسائل مرتبط با امنیت اروپایی و ثبات راهبردی گفت‌وگو کند. او گفت: «اگر بخواهیم همگی با هم گفت‌وگو کنیم و نکاتی را در موضوع امنیت فراگیر اروپا روشن کنیم ، احتمالاً  ما آمادگی داریم. ما خودمان هم زمانی چنین پیشنهادی داده بودیم. اگر شرکای غربی ما اکنون چنین چیزی می‌خواهند - بفرمایید، ما آماده‌ایم.»

پوتین: ادعای قصد روسیه برای حمله به اروپا مضحک است

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که روسیه آماده است به‌صورت رسمی عدم قصد خود برای حمله به اروپا را ثبت کند. او گفت: «یک موضوع این است که بطور کلی بگوییم "روسیه قصد حمله به اروپا را ندارد". این برای ما مسخره به نظر می‌رسد، درست است؟ ما هرگز چنین قصدی نداشته و نداریم. ولی اگر آن‌ها می‌خواهند این جمله را از زبان ما بشنوند - خب بیایید آن را رسماً اعلام و ثبت کنیم، هیچ مشکلی وجود ندارد.»

پوتین اظهاراتی را که مدعی‌اند روسیه ممکن است به کشورهای اروپایی حمله کند، «مزخرف محض» و «دروغ آشکار» خواند. او توضیح داد که مقام‌های اروپایی‌ای که چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند، یا «کلاهبردار» هستند یا «کمی از خود بی‌خود شده‌اند».

هشدار پوتین درباره پیامدهای منفی مصادره دارایی‌های روسیه

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از اظهارات خود تأکید کرد که مصادره دارایی‌های روسیه در اتحادیه اروپا پیامدهای منفی به همراه خواهد داشت. وی این سخنان را در واکنش به اظهارات ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان مطرح کرد که گفته بود مصادره دارایی‌های مسدودشده روسیه می‌تواند به دعاوی قضایی و فروپاشی یورو منجر شود. پوتین گفت: «مجارستان عضو اتحادیه اروپاست، بنابراین نخست‌وزیر یکی از کشورهای عضو بهتر می‌داند که این اقدام چگونه می‌تواند بر ارز اروپایی تأثیر بگذارد. روشن است که این امر پیامدهای منفی برای نظام مالی جهانی خواهد داشت، زیرا اعتماد به منطقه یورو به‌شدت سقوط خواهد کرد.»

به گفته رئیس‌جمهور روسیه، این اقدام در شرایطی انجام می‌شود که اقتصاد اروپا در وضعیت دشواری قرار دارد و «لوکوموتیو اقتصاد اروپایی سومین سال پیاپی در رکود است. پوتین تأکید کرد که دولت روسیه به دستور او در حال تدوین بسته‌ای از اقدامات متقابل است، برای حالتی که مصادره دارایی‌ها انجام شود.به گفته وی، چنین اقدامی «سرقت» محسوب خواهد شد و معلوم نیست «آیا این رهبران فاسد اوکراین هستند که به اروپایی‌ها چنین رفتاری یاد می‌دهند یا برعکس.»

رئیس‌جمهور روسیه در عین حال اعتراف کرد که انتظار وضع تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت‌های نفتی روسیه را نداشت و افزود: «حتی متوجه نشدم چه اتفاقی در حال رخ دادن است»، زیرا هیچ وضعیت تنش‌آمیزی میان دو کشور وجود نداشت.

طرح جدید اروپا برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین
تحولات اوکراین| هشدار درباره واکنش تند مسکو به مصادره دارایی‌های روسیه
پوتین: اروپایی‌ها از وضعیت واقعی جبهه اوکراین بی‌اطلاع هستند

احتمال برقراری تماس با گروه هفت درباره اوضاع اوکراین

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در ادامه نشست خبری خود اعلام کرد که تماس‌های میان روسیه و گروه هفت در چارچوب اجرای طرح صلح پیشنهادی آمریکا درباره اوکراین ممکن است، اما اکنون برای صحبت قطعی درباره آن زود است. پوتین یادآور شد که روسیه حتی قبل از آغاز درگیری نظامی در اوکراین نیز دیگر در نشست‌های G7 شرکت نمی‌کرد. او گفت در شرایط کنونی همکاری عملی با این گروه معنا و فایده‌ای ندارد. با این حال، او تأکید کرد که مسکو آماده گفت‌وگوست، اما از سوی کشورهای گروه هفت هیچ دعوت رسمی دریافت نکرده است.

انتهای پیام/

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.