کد خبر: ۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۸

عملکرد بانک توسعه تعاون مطلوب است.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اهمیت توسعه استان در ابعاد مختلف، نقش بانک توسعه تعاون را در ارتقای تولید و اشتغال استان مهم برشمرد.
عملکرد بانک توسعه تعاون مطلوب است.

بهمن امیری مقدم در دیدار با عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون ضمن تاکید برعملکرد مناسب این بانک در استان کرمانشاه افزود: برخی از شهر‌های مقاوم و مظلوم این استان دوبار تخریب ومنهدم شده است. یکبار درجنگ ویکبار هم در زلزله.

عملکرد بانک توسعه تعاون مطلوب است.
استاندارکرمانشاه گفت: همه باید کمک وهمراهی کنند تا بخشی از عقب ماندگی‌های این سدپولادین در مقابل هجمه‌های دشمنان، جبران سود.
امیری مقدم افزود: تغییر نگرش و ذائقه عمومی در خصوص ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب و توزیع عادلانه آن از اولویت‌های کاری استان است.
در این دیدار محمدجعفرایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون ضمن تقدیر از حسن نظر مدیریت عالی دولت در استان کرمانشاه نسبت به بانک متبوع گفت: بسیج تمام امکانات برای ایجاد اشتغال در استان‌های کمتر برخوردار وظیفه عمومی میباشد.
ایرانی گفت: ملتی به جغرافیا و مردم مقاوم و عزتمند کرمانشاه بدلیل مقاومت ۸ ساله در جنگ تحمیلی بدهکار می‌باشند.
محمدجعفرایرانی افزود:این بانک این آمادگی را دارد که جهت تقویت مشاغل خانگی و اشتغال پایدار روستائی همراهی و هم افزائی بیشتر از پیش را داشته باشد.
ایرانی در پایان گفت: تامین منابع از محل‌های مختلف و تخصیص آن به پروژه‌ها و بنگاه‌های زود بازده اولویت کاری بانک در کرمانشاه می‌باشد.
دراین جلسه بهزاد باباخانی معاون هماهنگی اموراقتصادی، فرهاد جانشکر مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان کرمانشاه، سعیدپروانه معاون حقوقی اعتباری کرمانشاه، مصطفی موساخانی مدیرکل سرمایه گذاری واشتغال استانداری حضور داشته و نقطه نظرات خویش را ارائه و به تبادل اطلاعات پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
آموزش و پرورش رها شده آموزش و پرورش رها شده
در کشور یک تلقی سیاسی به وجود آمده است که می‌توانیم نام آن را «رها شدگی امر مهم تصمیم گیری» بنامیم. در حوزه آموزش و پرورش از اصطلاح جذاب تری برای این وضعیت استفاده می‌شود و نام آن را خصوصی سازی یا نفی تصدی گری گذاشته‌اند.
بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه بازگشت ژیان به خیابان‌های فرانسه
ژیان، خودروی خاطره‌انگیز دهه‌های گذشته، با چهره‌ای تازه و طراحی کاملاً مدرن به دنیای خودرو بازگشته است.
دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ دور زدن قانون با صدور تراکم شناور به بهانه جنگ
برنامه زاکانی برای بازسازی تخریب‌های به‌جامانده از حمله اسرائیل به ایران، به نوعی بازگشت هولوگرام‌ها و شهرفروشی است که شهرداری با چراغ سبز دولت آن را در پیش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر