کد خبر: ۶۸۸۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶

توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان

سفیر ایران در عربستان اعلام کرد پیام اخیر رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی درباره قدردانی از تسهیلات حج و تأکید بر توسعه روابط دوجانبه بوده و توافق‌نامه حج سال آینده نیز در جده امضا شده است.
توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان

به گزارش مخاطب۲۴، علیرضا عنایتی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا جزئیات پیام رئیس‌جمهور کشورمان به امیر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان را تشریح کرد. او گفت این پیام در ادامه ارتباطات رسمی دو کشور در حوزه حج و با هدف قدردانی از همکاری‌های ریاض ارسال شده است.

عنایتی در توضیح پیشینه این تبادل پیام‌ها یادآور شد که سال گذشته و همزمان با انتصاب آقای بیات به ریاست سازمان حج و زیارت، رئیس‌جمهور ایران پیامی خطاب به ولیعهد عربستان در خصوص هماهنگی‌های حج ارسال کرده بود که با حضور سفیر ایران، به وزیر حج عربستان تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید

به گفته سفیر ایران، امسال نیز رئیس‌جمهور پیام دیگری در تقدیر از تسهیلات ارائه‌شده به زائران ایرانی در موسم حج، به‌ویژه همکاری عربستان برای انتقال حجاج در شرایط ویژه ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی، خطاب به ولیعهد عربستان ارسال کرده است. این پیام توسط آقای رشیدیان، رئیس جدید سازمان حج و زیارت، و با حضور سفیر ایران به امیر عبدالعزیز بن سعود وزیر کشور و رئیس شورای عالی حج عربستان تحویل داده شد.

عنایتی تأکید کرد در این پیام بر توسعه روابط ایران و عربستان و تداوم همکاری‌های دو کشور در حوزه حج و خدمات‌رسانی به زائران ایرانی تاکید شده و از اقدامات و تسهیلات عربستان قدردانی به عمل آمده است.

سفیر ایران همچنین اعلام کرد که در جریان این سفر، آقای رشیدیان توافق‌نامه حج سال آینده را نیز در شهر جده با وزیر حج عربستان به امضا رسانده است؛ توافقی که به گفته او، گامی مهم در تسهیل حضور زائران ایرانی در موسم حج آینده به شمار می‌رود.

برچسب ها: عربستان سعودی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.