کد خبر: ۶۸۸۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹

بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد

بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد

به گزارش مخاطب۲۴ فگروه نفتی ریلاینس به‌عنوان بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، اعلام کرده که واردات نفت از روسیه را رسماً متوقف کرده است. این شرکت تصمیم خود را زودتر از موعد مقرر اجرا کرده؛ اقدامی که به‌گفته منابع آگاه، در واکنش به پایان‌یافتن مهلت تعیین‌شده از سوی دولت آمریکا در ۲۱ نوامبر صورت گرفته است.

طبق گزارش‌ها، آمریکا از طریق دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) هشدار داده بود که شرکت‌هایی که همچنان به خرید نفت روسیه ادامه دهند، ممکن است هدف تحریم یا جریمه‌های شدید قرار بگیرند. همین مسئله باعث شد هیچ‌یک از شرکت‌های بزرگ هندی ریسک آزمایش اراده دولت آمریکا را نپذیرند.

بیشتر بخوانید

کارشناسان انرژی معتقدند توقف زودهنگام خرید نفت روسیه از سوی ریلاینس می‌تواند پیامد‌هایی برای بازار انرژی آسیا داشته باشد؛ زیرا این شرکت در ماه‌های گذشته یکی از خریداران اصلی نفت ارزان روسیه بوده است. با این اقدام، احتمال افزایش واردات نفت از خاورمیانه و آفریقا توسط پالایشگران هندی بیشتر شده است.

همچنین پیش‌بینی می‌شود این تصمیم بر الگوی تجارت نفت روسیه تأثیرگذار باشد، زیرا مسکو بخش مهمی از صادرات خود را به بازار هند منتقل کرده بود. با این حال، مقام‌های هندی تاکنون توضیح رسمی درباره تغییر سیاست وارداتی ارائه نکرده‌اند.

برچسب ها: خرید نفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک تظاهرات ضد اسرائیلی در نیویورک
موج اعتراضات علیه جنایات رژیم اسرائیل به نیویورک رسید؛ معترضان مقابل کنیسه در منهتن شعار‌های ضد اسرائیلی سر دادند و پلیس هیچ‌کس را دستگیر نکرد.
تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
در سانحه بامدادی برخورد یک خودروی پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه–تهران، سه نفر جان باختند و دو نفر دیگر مصدوم شدند؛ نیرو‌های امدادی سریعاً در محل حاضر شدند.
توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان توضیح سفیر ایران در ریاض در مورد نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان
سفیر ایران در عربستان اعلام کرد پیام اخیر رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی درباره قدردانی از تسهیلات حج و تأکید بر توسعه روابط دوجانبه بوده و توافق‌نامه حج سال آینده نیز در جده امضا شده است.
برخورد با اعتراض پرستاران برخورد با اعتراض پرستاران
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از برخورد با تجمعات صنفی گفت بسیاری از پرستاران به‌دلیل تعارض منافع و شرایط نامناسب، مهاجرت یا ترک شغل کرده‌اند و درآمد پرستاران جهان قابل مقایسه با ایران نیست.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر