کد خبر: ۶۸۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳

بازگشت زیدان نزدیک است

زین‌ الدین زیدان پس از سال‌ها انتظار به احتمال قوی پس از جام جهانی ۲۰۲۶، هدایت تیم ملی فرانسه را بر عهده خواهد گرفت و فصل تازه‌ای را برای تیم ملی کشورش آغاز خواهد کرد.
بازگشت زیدان نزدیک است

مخاطب۲۴، پس از سال‌ها انتظار زین‌ الدین زیدان به نیمکت مربیگری برمی‌گردد. همانطور که نشریه آاس گزارش داده، فدراسیون فوتبال فرانسه قصد دارد پس از پایان کار دیدیه دشان در جام جهانی ۲۰۲۶، سرمربی پیشین رئال مادرید را به عنوان سکاندار جدید تیم ملی معرفی کند؛ تصمیمی که می‌تواند به ماه‌ها شایعه و گمانه‌زنی پایان دهد و موجی تازه از امید و هیجان را در تیم ملی فرانسه ایجاد کند.

زیدان در ماه‌های گذشته بار‌ها نشان داده که برای بازگشت به مربیگری آماده است و مسئولان فرانسوی نیز مدت‌هاست فرصت مناسب را برای جذب او زیر نظر دارند. این تغییر دقیقاً در زمانی رخ می‌دهد که بسیاری از کارشناسان معتقدند تیم ملی فرانسه نیازمند نوسازی و تحول تاکتیکی است. منتقدان در سال‌های اخیر نسبت به سبک کاری دشان ابراز نگرانی کرده‌اند و رویکرد او را بیش از اندازه محافظه‌کارانه، تکراری و فاقد نوآوری دانسته‌اند.

در چنین شرایطی، حضور زیدان می‌تواند روحی تازه به تیمی پُراستعداد بدمد؛ تیمی که برای بهره‌گیری کامل از توانایی‌های ستاره‌هایش نیازمند نگرشی مدرن‌تر و آزادانه‌تر است. سابقه درخشان زیدان، از جمله سه قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا و یک قهرمانی لالیگا، او را به گزینه‌ای جذاب و قابل‌اعتماد برای رهبری نسل جدید «خروس‌ها» تبدیل می‌کند.

با وجود تغییرات پیش‌رو، دوران دشان نقطه عطفی ماندگار در تاریخ فوتبال فرانسه خواهد بود. او که از سال ۲۰۱۲ هدایت تیم ملی را بر عهده گرفت، فرانسه را به موفقیت‌های بزرگی رساند؛ از جمله حضور در فینال یورو ۲۰۱۶، قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۸ و رسیدن دوباره به فینال جام جهانی ۲۰۲۲. با این حال، ناکامی‌هایی مانند حذف در یورو ۲۰۲۰ و انتقاد‌ها از سخت‌گیری تاکتیکی او نیز بخشی از کارنامه‌اش باقی مانده است.

فرانسه بدون شک دشان را به‌خاطر مدیریت انسانی و رابطه عمیقی که با بازیکنانش ایجاد کرده، از یاد نخواهد برد. او نه‌فقط یک مربی، بلکه ستون ثبات تیم بود؛ مربی‌ای که با اعتمادسازی، شناخت درست شخصیت‌ها و تکیه بر رهبران باتجربه، محیطی امن و سازنده برای رشد نسل‌های مختلف بازیکنان فراهم کرد. اکنون با پایان یک دوران و آغاز عصری تازه، فوتبال فرانسه در آستانه تجربه فصلی هیجان‌انگیز با حضور زیدان روی نیمکت قرار گرفته است.

برچسب ها: زین الدین زیدان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.