کد خبر: ۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۴

آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی

مراسم انعقاد تفاهم‌نامه دوجانبه میان بانک شهر و گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس جهت تامین منابع مالی مورد نیاز بابت پیشبرد طرح‌های در دست احداث و پروژه‌های پایین دستی این گروه، با حضور دکتر سید محمد مهدی احمدی و دکتر علی عسکری و مدیران ارشد دو مجموعه برگزار شد.
آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سید محمد مهدی احمدی مدیر عامل بانک شهر در این مراسم با قدردانی از حسن ظن مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گفت: این بانک در بحث فاینانس پروژه‌های شهری و همچنین توسعه زیرساخت‌های مدیریت شهری در اقصی نقاط کشور نقش مهمی داشته و از سوی دیگر با شبکه ارزی قوی توانسته وجوه حاصل از فروش نفت و پتروشیمی را به راحتی جذب کند و در سامانه نیما عرضه کند.
آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی
دکتر احمدی با اشاره به نقش ۴۹ درصدی بانک شهر در مدیریت عملیات ارزی کشور، اعلام آمادگی کرد که ظرفیت‌های این شبکه را در اختیار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس قرار دهد.
وی با بیان اینکه تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا بتوانیم تامین مالی و ارایه خدمات مالی به هلدینگ خلیج فارس را به نحو احسن انجام دهیم، اظهار داشت: ما علاوه بر ارائه خدمات بانکداری کلاسیک، هدفمان این است که در تامین مالی نوین در کنار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس باشیم و ابزارهای نوین بانکداری ما از جمله اوراق گام و ظرفیت ۱۶ هزار میلیارد تومانی باقی‌مانده این اوراق و برات الکترونیک‌ برای مدیریت منابع گروه در تعامل باEPC ها در اختیار این گروه بزرگ پتروشیمی قرار بگیرد.
مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: همچنین می توانیم در ایفای نقش رکن ضامن در انتشار اوراق، رفاهیات پرسنل گروه به ویژه در حوزه مسکن، تامین اعتبارات ارزی برای شرکت‌های گروه و همچنین عاملیت یوزانس و جذب منابع از برخی بانک‌های خارجی که مذاکرات اولیه آن نیز انجام شده، نقش‌آفرینی کنیم.
دکتر احمدی گفت: برای توسعه همکاری بیشتر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آماده تامین مالی و سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد دلاری در پروژه‌های این گروه از طریق سرمایه‌گذاری، مشارکت حقوقی، تسهیلات ارزی، اوراق گام و رکن ضامن در بازار سرمایه هستیم.
در ادامه این مراسم علی عسکری مدیر عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مدیرعامل بانک شهر را نمونه موفقی از مدیر جوان کارآمد در سیستم بانکی کشور معرفی کرد و گفت: ایجاد ابزارهای جدید مالی در نظام بانکی و نقش موثر این بانک در مدیریت عملیات ارزی کشور در دوران تحریم، گواه این ادعاست.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تصریح کرد: ما می‌خواهیم با بانک شهر همکاری کنیم و این سیاست قطعی ماست.
علی عسکری در ادامه به تشریح ظرفیت‌های موجود در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای نقش‌آفرینی بانک شهر در جایگاه تامین مالی و سرمایه‌گذاری از جمله پروژه‌های بالادست در توسعه میادین نفتی و گازی و ۲۰ پروژه در دست انجام گروه از جمله دو مگاپروژه الماس و هرمز پرداخت.
وی افزود: علاوه بر این پروژه‌ها، توسعه صنایع پایین دستی استراتژی ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است و به صورت جدی معتقدیم توسعه صنایع پایین دستی نقش مهمی در توسعه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران دارد‌ و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالا و ایجاد شغل قابل توجه، زودبازده هستند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر