کد خبر: ۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۴

آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی

مراسم انعقاد تفاهم‌نامه دوجانبه میان بانک شهر و گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس جهت تامین منابع مالی مورد نیاز بابت پیشبرد طرح‌های در دست احداث و پروژه‌های پایین دستی این گروه، با حضور دکتر سید محمد مهدی احمدی و دکتر علی عسکری و مدیران ارشد دو مجموعه برگزار شد.
آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سید محمد مهدی احمدی مدیر عامل بانک شهر در این مراسم با قدردانی از حسن ظن مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گفت: این بانک در بحث فاینانس پروژه‌های شهری و همچنین توسعه زیرساخت‌های مدیریت شهری در اقصی نقاط کشور نقش مهمی داشته و از سوی دیگر با شبکه ارزی قوی توانسته وجوه حاصل از فروش نفت و پتروشیمی را به راحتی جذب کند و در سامانه نیما عرضه کند.
آغاز همکاری بانک شهر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای توسعه صنایع پایین دستی
دکتر احمدی با اشاره به نقش ۴۹ درصدی بانک شهر در مدیریت عملیات ارزی کشور، اعلام آمادگی کرد که ظرفیت‌های این شبکه را در اختیار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس قرار دهد.
وی با بیان اینکه تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا بتوانیم تامین مالی و ارایه خدمات مالی به هلدینگ خلیج فارس را به نحو احسن انجام دهیم، اظهار داشت: ما علاوه بر ارائه خدمات بانکداری کلاسیک، هدفمان این است که در تامین مالی نوین در کنار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس باشیم و ابزارهای نوین بانکداری ما از جمله اوراق گام و ظرفیت ۱۶ هزار میلیارد تومانی باقی‌مانده این اوراق و برات الکترونیک‌ برای مدیریت منابع گروه در تعامل باEPC ها در اختیار این گروه بزرگ پتروشیمی قرار بگیرد.
مدیرعامل بانک شهر تاکید کرد: همچنین می توانیم در ایفای نقش رکن ضامن در انتشار اوراق، رفاهیات پرسنل گروه به ویژه در حوزه مسکن، تامین اعتبارات ارزی برای شرکت‌های گروه و همچنین عاملیت یوزانس و جذب منابع از برخی بانک‌های خارجی که مذاکرات اولیه آن نیز انجام شده، نقش‌آفرینی کنیم.
دکتر احمدی گفت: برای توسعه همکاری بیشتر با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آماده تامین مالی و سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد دلاری در پروژه‌های این گروه از طریق سرمایه‌گذاری، مشارکت حقوقی، تسهیلات ارزی، اوراق گام و رکن ضامن در بازار سرمایه هستیم.
در ادامه این مراسم علی عسکری مدیر عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مدیرعامل بانک شهر را نمونه موفقی از مدیر جوان کارآمد در سیستم بانکی کشور معرفی کرد و گفت: ایجاد ابزارهای جدید مالی در نظام بانکی و نقش موثر این بانک در مدیریت عملیات ارزی کشور در دوران تحریم، گواه این ادعاست.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تصریح کرد: ما می‌خواهیم با بانک شهر همکاری کنیم و این سیاست قطعی ماست.
علی عسکری در ادامه به تشریح ظرفیت‌های موجود در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای نقش‌آفرینی بانک شهر در جایگاه تامین مالی و سرمایه‌گذاری از جمله پروژه‌های بالادست در توسعه میادین نفتی و گازی و ۲۰ پروژه در دست انجام گروه از جمله دو مگاپروژه الماس و هرمز پرداخت.
وی افزود: علاوه بر این پروژه‌ها، توسعه صنایع پایین دستی استراتژی ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس است و به صورت جدی معتقدیم توسعه صنایع پایین دستی نقش مهمی در توسعه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران دارد‌ و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالا و ایجاد شغل قابل توجه، زودبازده هستند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر