کد خبر: ۶۸۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۷

توسعه کیش مبتنی بر قواعد و اصول مدیریتی، معماری و فرهنگی است

مشاور رئیس جمهور در رونمایی از طرح ساماندهی و طراحی شهری نوار ساحلی کیش این اقدام ارزشمند را مبتنی بر قواعد و اصول مدیریتی، معماری، طراحی و مباحث فرهنگی و اجتماعی با حوزه های استاندارد سازی برشمرد.
توسعه کیش مبتنی بر قواعد و اصول مدیریتی، معماری و فرهنگی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید محمد مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد به همراه مهدی کشاورز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، شامگاه چهارشنبه پنجم مرداد در آئین رونمایی از طرح ساماندهی و طراحی شهری نوار ساحلی با اشاره به رهنمود‌های مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های سواحل، دریا و صنعت دریا محور این طرح را اقدامی ارزشمند در راستای توسعه و پیشرفت جزیره کیش عنوان کرد.

توسعه کیش مبتنی بر قواعد و اصول مدیریتی، معماری و فرهنگی است

سعید محمد در ادامه سخنان خود تصریح کرد: با همت همکاران پر تلاش سازمان منطقه آزاد کیش و انتخاب مشاور مجرب این طرح با ویژگی‌های موجود و پیوست‌های فرهنگی، محیط زیستی و رعایت استاندارد‌های بین المللی به مرحله رونمایی رسید.

وی با بیان این که با رونمایی از این طرح ارزشمند متعهدانه این صنعت اجرایی می‌شود و در آینده نزدیک شاهد رشد و نمو و شکوفایی جزایر دیگر در سطح کشور هم خواهیم بود، اظهار داشت: با الگو سازی می‌توانیم سایر جزایر و سواحل جنوبی کشور را توسعه دهیم؛ به ویژه سایر مناطق آزاد که تحت مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد فعالیت می‌کنند.

مشاور رئیس جمهور، تاکید کرد: با افزایش مناطق آزاد به تعداد ۱۵ منطقه، سند راهبردی مناطق آزاد تدوین شده و این سند راهبردی متناسب با ظرفیت‌های موجود در مناطق آزاد، استانی و محلی اعلام کردیم.

به گفته سعید محمد، سند راهبردی مشمول زمان بندی و دارای شاخص‌های کمی برای هر منطقه می‌باشد از این رو دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد طبق این سند انتظارات خود را از روسای مناطق آزاد مشخص کرده است.

سعید محمد با اشاره به این که مالیات بر ارزش افزوده یکی از موضوعات اصلی است که جلساتی با این محوریت در کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار کردیم و به طور جد پیگیر موضوع هستیم، گفت: ما اعتقاد داریم بر اساس قانون مناطق آزاد نباید مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه یک سری افراد در بخش‌های مختلف همیشه در حال تهیه یک سری لوایح و موضوعاتی هستند که بابت اخذ مالیات از مناطق آزاد می‌خواهند نقش این مناطق را کم رنگ‌تر جلوه دهند.  

دبیر شورایعالی مناطق آزاد در رابطه با تقلیل معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد از ۲۰ سال به ۵ سال، افزود:  به شدت مخالف این موضوع هستیم و پیگری می‌کنیم که حداقل در رقابت با  کشور‌های همسایه مثل امارات که ۵۰سال معافیت‌های مالیاتی دارند و به دنبال آن هستند صحنه رقابت را از دست بدهیم و سرمایه گذاران ما به سمت کشور‌های رقیب جذب شوند.

وی، تاکید کرد: مدافع و پیگیر این امر مهم هستیم تا معافیت‌ها و مشوق‌ها احیا شود و فعالیت‌های فعالان اقتصادی در  این مناطق تسهیل شود تا نسبت به سرمایه گذاری و اشتغال زایی اقدام کنند و صادرات داشته باشند.

سعید محمد، افزود: بعد از سه دهه برای نخستین بار تراز تجاری مناطق آزاد متوازن شد یعنی صادرات و واردات مناطق آزاد برابر شد و در سال ۱۴۰۱ شاهد مثبت شدن تراز این مناطق هستیم.

محمد در رابطه با کاهش پرواز‌ها به مقصد جزیره کیش، گفت: یک اتفاق بی سابقه‌ای که تعداد بیش از ۱۵۰ زمین لرزه در جزیره شاهد بودیم سبب کاهش گردشگری در این منطقه شده است و مردم نیز کمی نگران بودند.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد گردشگرانی که به کیش سفر کردند نسبت به سال گذشته تغییر چشم گیری نداشته و فرودگاه کیش نیز در حال ارائه خدمات به مسافران از اقصی نقاط کشور است و تصمیماتی که در خصوص واگذاری هواپیمایی کیش به بخش خصوصی سازی اتخاذ شده بود پیگیر هستیم تا مدیریت آن بازگردانده شود.

سعید محمد بیان داشت: برای رونق گردشگری جزیره کیش تا آغاز مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، تعداد ۲۲ رویداد ملی و بین المللی در جزیره پیش بینی شده است.

لازم به ذکر است: طرح جامع گردشگری کیش به مساحت ۸۰۰ هکتار، به طول ۴۳ کیلومتر و با عمق ۲۰۰ متر با هدف ارتقا جزیره کیش به عنوان مقصد گردشگری نمونه ساحلی- دریایی در مقیاس ملی منطقه‌ای و بین المللی با ساحلی پویا و زنده مبتنی بر جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و زیست محیطی با مدیریت و بهره برداری یکپارچه با اقتصاد و توسعه پایدار به عنوان جزیره سبز متکی بر فناوری‌های نوین و انرژی‌های تجدید پذیر  تعریف شده است که در این طرح توجه و نگاه ویژه‌ای به بومیان و کیشوندان شده است.

برآورد اولیه این طرح ۱۸ هزار میلیارد ریال هزینه ساختمانی و ۶۰ هزار میلیارد ریال هزینه  زیر ساخت‌ها عنوان شده است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر