کد خبر: ۶۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴

بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد

بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد

به گزارش مخاطب۲۴، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ادامه روند اصلاح ساختار شبکه بانکی کشور، امروز اعلام کرد که برای مؤسسه اعتباری غیربانکی ملل—که به‌دلیل ناترازی و عدم اجرای برنامه‌های اصلاحی در وضعیت بحرانی قرار گرفته—هیات سرپرستی موقت تعیین شده است.

بر اساس اطلاعیه بانک مرکزی، این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که مجمع عمومی، هیأت مدیره و هیأت عامل مؤسسه اعتباری ملل نتوانستند در اجرای اقدامات نظارتی، انتظامی و برنامه‌های اصلاحی تعیین‌شده از سوی نهاد ناظر موفق عمل کنند. به همین دلیل، هیأت عالی بانک مرکزی با استناد به ماده ۳۰ قانون تازه بانک مرکزی، اختیارات مدیریتی این مؤسسه را لغو کرد.

بیشتر بخوانید

بانک مرکزی تأکید کرده است که با وجود تغییر در ساختار مدیریتی، ارائه خدمات به مشتریان بدون هیچ‌گونه اختلال ادامه خواهد یافت و تمامی فعالیت‌های مؤسسه طبق روال معمول در دسترس خواهد بود.

اعضای هیأت سرپرستی موقت از امروز ۲۵ آبان رسماً مسئولیت اداره مؤسسه را بر عهده گرفته‌اند. بانک مرکزی اعلام کرد اجرای برنامه‌های بازسازی و اصلاحی در حوزه‌های سرمایه، نقدینگی و مدیریت ریسک در دستور کار قرار دارد و با تکمیل این اقدامات، شاخص‌های مالی مؤسسه ملل به وضعیت متعارف و پایدار بازخواهد گشت.

برچسب ها: بانک مرکزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر