کد خبر: ۶۸۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴

اخراج کارکنان زندان برایان تگزاس پس از افشای ایمیل‌های مکسول

پس از افشای مکاتبات ادعایی میان گیلن مکسول و وکیلش، چندین کارمند زندان برایان در تگزاس به‌دلیل دسترسی غیرمجاز به سیستم ایمیلی زندانیان اخراج شدند؛ موضوعی که تنش میان نماینده جیمی راسکین و وکلای مکسول را بر سر ادعای نقض محرمانگی شدت بخشیده است.
اخراج کارکنان زندان برایان تگزاس پس از افشای ایمیل‌های مکسول

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سی ان ان، کارکنان یک کمپ زندان با امنیت حداقلی در شهر برایانِ تگزاس ـ جایی که «گِیلن مکسول»، محکومِ قاچاق و سوءاستفاده جنسی از کودکان دوران محکومیت خود را می‌گذراند ـ اخراج شده‌اند. یکی از وکلای مکسول روز جمعه این موضوع را اعلام کرد، پس از آنکه یک افشاگر این هفته مکاتبات ادعایی میان مکسول و وکیلش را در اختیار نماینده جِیمی راسکین قرار داد.

«لیا سافیان»، وکیل مستقر در کالیفرنیا که مدت‌هاست نماینده حقوقی مکسول است، در بیانیه‌ای گفت:

«انتشار مکاتبات ایمیلی محرمانه میان من و خانم مکسول توسط نماینده راسکین (دموکرات مریلند) اقدامی نادرست و محرومیت از عدالت است.»

سافیان افزود کارکنان زندان با «پیامد‌های مناسب» مواجه شده‌اند.

او گفت:

«آن‌ها به دلیل دسترسی نامناسب و بدون مجوز به سیستم ایمیلی اداره فدرال زندان‌ها ـ که برای ارتباط زندانیان با خارج استفاده می‌شود ـ اخراج شده‌اند.»

سی‌ان‌ان برای اظهار نظر از زندان برایان، اداره زندان‌های فدرال و وزارت دادگستری آمریکا درخواست ارسال کرده است.

اوایل این هفته، راسکین ـ که عالی‌ترین عضو دموکرات در کمیته قضایی مجلس نمایندگان است ـ اطلاعاتی درباره زندگی مکسول در زندان برایان منتشر کرد؛ از جمله امتیازاتی ویژه که به دستیار نزدیک جفری اپستین داده شده است. این اطلاعات توسط یک افشاگر در اختیار راسکین قرار گرفته بود.

این افشاگر همچنین به راسکین گفته که مکسول، که به ۲۰ سال زندان محکوم شده، در حال آماده‌سازی درخواست تخفیف حکم است. طبق ایمیلی که این افشاگر با کمیته به اشتراک گذاشته، مکسول اوایل اکتبر به سافیان نوشته بود که قصد دارد مدارک را «از طریق رئیس زندان» ارسال کند.

دموکرات‌های کمیته قضایی مجلس روز جمعه از نحوه دریافت و انتشار این اطلاعات دفاع کردند و گفتند این مکاتبات مشمول حریم محرمانه وکیل–موکل نبوده است.

یک سخنگوی دموکرات کمیته قضایی به سی‌ان‌ان گفت:

«نامه اقلیت کمیته بر اساس مجموعه‌ای از اسناد و اطلاعاتی تهیه شده که یک افشاگر با کارکنان کمیته به اشتراک گذاشته است. هیچ‌یک از اسناد سیستم TRULINCS اداره فدرال زندان‌ها که با کمیته به اشتراک گذاشته شد، تحت پوشش محرمانگی وکیل–موکل نبود.»

به گفته این سخنگو، کاربران هنگام ورود به سیستم زندان باید یک هشدار را بپذیرند که در آن اعلام شده فعالیت آنها تحت نظارت است. این هشدار صریح می‌گوید وزارت دادگستری ممکن است این ارتباطات را نظارت کند و کاربران باید بپذیرند که هیچ انتظاری از محرمانه‌بودن پیام‌ها نداشته باشند.

در مورد محرمانگی وکیل–موکل، سخنگو توضیح داد که این هشدار شامل این جمله یا عبارتی مشابه است:

«می‌پذیرم که این مقررات درباره پیام‌های الکترونیکی به و از وکیل یا نماینده قانونی‌ام نیز صدق می‌کند، و چنین پیام‌هایی ارتباط محرمانه محسوب نمی‌شوند، و من روش‌های دیگری برای ارتباط محرمانه حقوقی در اختیار دارم.»

راسکین مشخصاتی از افشاگر ارائه نکرد — که اقدامی معمول برای حفاظت از هویت فرد است. سخنگوی دموکرات کمیته افزود:

«ما درباره هیچ اطلاعاتی که بتواند هویت افشاگران را آشکار کند، از جمله وضعیت شغلی آنها، اظهار نظر نمی‌کنیم» و هرگونه تلاش اداره زندان‌ها برای «ارعاب، ساکت‌کردن یا تلافی علیه هر فردی که اطلاعات را منتشر کرده» محکوم کرد.

سافیان همچنین در بیانیه روز جمعه نوشت:

«بر خلاف ادعای راسکین، خانم مکسول هیچ درخواست تخفیف حکم یا عفو به دولت دوم ترامپ ارائه نکرده است. پیش از هرگونه درخواست، زندانی باید ثابت کند همه مسیر‌های ممکن تجدیدنظر را طی کرده است.»

(راسکین نگفته بود که مکسول درخواست تخفیف حکم یا عفو داده؛ فقط گفته بود مکسول در حال کار روی درخواست تخفیف حکم است.)

منبع: سی ان ان

برچسب ها: تگزاس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.