کد خبر: ۶۸۵۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴

هشدار هواشناسی تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، هشدار داد.
هشدار هواشناسی تهران

مخاطب۲۴، اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، هشدار داد. اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد از نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از ظهر شنبه فردا شنبه (۲۴ آبان) تا پایان یک شنبه (۲۵ آبان) خبر داد.

نفوذ و فعالیت این سامانه جوی بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق به همراه دارد. این شرایط لغزندگی معابر و خیابان‌ها و جاده‌ها، امکان اختلال موقت در حمل و نقل به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات و مسیر‌های کوهستانی و گردنه ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی مه و محدودیت دید و احتمال رخداد صاعقه را به همراه دارد.

همچنین بارش تگرگ، در ارتفاعات بالادست و قله‌ها بارش برف و گاهی کولاک برف، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، کاهش محسوس دما بویژه در نیمه شمالی و در نیمه جنوبی در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید با احتمال گرد و خاک و گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران در همین راستا احتیاط در سفر‌ها به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاک سازی دهانه پل ها، لایروبی کانال‌ها و آب روها، پرهیز از کوهنوردی هشدار به بهره برداران عرصه منابع طبیعی پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، محافظت از محصولات و امکانات، کشاورزی آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی را توصیه کرده است.

از سوی دیگر بر پایه بولتن پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش بینی شده است و تا روز شنبه (۲۴ آبان) بدلیل سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است، اما از ظهر روز شنبه با افزایش میزان ناپایداری جو در بعضی ساعات افزایش وزش باد و بهبود نسبی کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا شنبه (۲۴ آبان) نیکه ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و از بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد با احتمال بارش پراکنده حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۵ آبان) کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

برچسب ها: هواشناسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر