کد خبر: ۶۸۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

از ترامپ عذرخواهی می‌کنیم

بی‌بی‌سی اعلام کرد که از دونالد ترامپ برای برنامه‌ای که شامل ادغام بخش‌هایی از سخنرانی او بود و گمراه‌کننده تلقی شد، عذرخواهی می‌کند، اما درخواست خسارت یک میلیارد دلاری ترامپ را نمی‌پذیرد.
از ترامپ عذرخواهی می‌کنیم

مخاطب۲۴، هیأت رسانه‌ای «بی‌بی‌سی» با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که به‌خاطر شیوه تدوین ویدئوی مربوط به یکی از سخنرانی‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، عذرخواهی می‌کند، اما در عین حال درخواست ترامپ برای پرداخت غرامت را رد کرده است.

بنابر بیانیه منتشر شده، این شبکه تصمیم گرفته است برنامه مورد بحث را دیگر پخش نکند. بی‌بی‌سی در توضیح خود اعلام کرد: «در حالی که این نهاد عمیقاً از نحوه تدوین ویدئو متأسف است، اما هیچ مبنایی برای ادعای افترا وجود ندارد و این ادعا را به‌طور کامل رد می‌کنیم.»

این جنجال رسانه‌ای پس از آن بالا گرفت که افشاگری‌های داخلی درباره «جانبداری» در داخل بی‌بی‌سی، از جمله شیوه تدوین سخنرانی سال ۲۰۲۱ ترامپ در روز یورش هوادارانش به ساختمان کنگره، منتشر شد. این موضوع به استعفای دو تن از مقام‌های ارشد بی‌بی‌سی منجر گردید و ترامپ نیز تهدید کرد دعوایی با رقم یک میلیارد دلار علیه این شبکه مطرح خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها، این پرونده می‌تواند بی‌بی‌سی را در معرض این احتمال قرار دهد که بخشی از هزینه‌های ناشی از خطای این شبکه از محل پرداخت‌های مردمی در قالب «هزینه سالانه مجوز تماشای تلویزیون» تأمین شود؛ موضوعی که به گفته تحلیلگران، دستاویز تازه‌ای برای منتقدان این شبکه در شرایط افزایش تعداد شهروندانی است که پرداخت حق اشتراک سالانه را متوقف کرده‌اند.

در تحولی دیگر، تیم حقوقی ترامپ اعلام کرده است که از شبکه بی‌بی‌سی خواسته‌اند برنامه «پانوراما» حذف شود، شبکه رسماً از رئیس‌جمهور آمریکا عذرخواهی کند و غرامتی متناسب با خسارت وارد شده بپردازد؛ در غیر این صورت با شکایت حقوقی روبه‌رو خواهند شد. این تیم حقوقی روز پنجشنبه تأیید کرد که ترامپ هنوز شکایت رسمی علیه بی‌بی‌سی ثبت نکرده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.