کد خبر: ۶۸۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸

تیم ملی ایران: قرعه‌ی سخت، شروع بد

تیم امید ایران در گروهی دشوار با ازبکستان، کره‌جنوبی و لبنان قرار گرفت و با شکست مقابل روسیه، شروعی ناامیدکننده در تورنمنت ماناس داشت
تیم ملی ایران: قرعه‌ی سخت، شروع بد

شکست ایران مقابل روسیه! به گزارش مخاطب۲۴، تیم ملی امید ایران کار خود را در تورنومنت ماناس با شکست مقابل روسیه آغاز کرد. این درحالی بود که مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا روز پنج‌شنبه ۱۰ مهر برگزار شد و تیم امید ایران به سرمربیگری امید روانخواه در گروهی دشوار با تیم‌های قدرتمند ازبکستان، کره‌جنوبی و لبنان قرار گرفت. قرعه‌ای که مسیر سختی را برای صعود و دستیابی به رؤیای قهرمانی پیش روی ایران قرار داده است.

برخلاف دوره‌های گذشته، در این رقابت‌ها تیم‌های برتر به‌طور مستقیم جواز حضور در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس را کسب نمی‌کنند و باید در مرحله مقدماتی این رقابت‌ها شرکت کنند. آخرین حضور فوتبال ایران در المپیک به سال ۱۹۸۰ بازمی‌گردد؛ حضوری که با وجود کسب سهمیه، به دلیل عدم اعزام، ناتمام ماند. از آن زمان تاکنون، صعود به المپیک یکی از حسرت‌های بزرگ فوتبال ایران بوده و حالا باید دید روانخواه و شاگردانش می‌توانند این طلسم را بشکنند یا نه.

با باخت شروع شد

در نخستین دیدار از تورنمنت ماناس قرقیزستان، تیم امید ایران با نتیجه ۲ بر صفر برابر تیم امید روسیه شکست خورد. شاگردان روانخواه که با ترکیب و سیستم ۳-۳-۴ وارد زمین شدند، از ابتدای مسابقه زیر فشار سنگین روس‌ها قرار گرفتند. روسیه با استفاده از فضا‌های خالی میان خطوط دفاعی و هافبک ایران، موفق شد در دقیقه ۳۳ توسط دانیل موتورین به گل برسد.

در نیمه دوم نیز حملات روسیه ادامه یافت و شانتالی با ضربه‌ای دقیق گل دوم را به ثمر رساند. در دقایق پایانی بازی، خط دفاع تیم امید مرتکب خطا شد تا روسیه صاحب یک پنالتی شود، اما محمد خلیفه با واکنشی عالی مانع از ثبت گل سوم شد.

به این ترتیب، تیم امید ایران رقابت‌های خود را با شکست آغاز کرد و حالا باید در دومین دیدار خود، روز شنبه ۲۷ آبان، برابر میزبان تورنمنت، تیم قرقیزستان به میدان برود تا شانس خود برای جبران این باخت را زنده نگه دارد.

برچسب ها: تیم ملی امید
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.