کد خبر: ۶۸۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴

ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم

دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم

به گزارش مخاطب۲۴، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس‌نیوز بار دیگر به موضوع کمبود نیروی کار ماهر در آمریکا اشاره کرد و گفت: «در بازار کار آمریکا، نیروی بااستعداد نداریم. برای رقابت در صنایع پیشرفته باید نیرو‌های متخصص و آموزش‌دیده جذب کنیم.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا دولتش قصد دارد برای کاهش هزینه صدور ویزای H۱-B (ویژه نیرو‌های متخصص خارجی) اقدام کند، گفت: «من موافقم، اما باید نیروی بااستعداد وارد کنید. کشور به چنین نیرو‌هایی نیاز دارد.»

وقتی مجری برنامه به او یادآوری کرد که «در خود آمریکا افراد بااستعداد زیادی وجود دارند»، ترامپ در واکنشی صریح گفت: «نه، شما ندارید. شما استعداد‌های خاصی ندارید و مردم باید یاد بگیرند. نمی‌توانید کسی را از صف بیکاری بیرون بیاورید و در کارخانه‌ای بگذارید که قرار است موشک بسازد.»

بیشتر بخوانید

ترامپ در ادامه به یورش مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به کارخانه خودروسازی هیوندای در ایالت جورجیا اشاره کرد؛ جایی که صد‌ها پیمانکار کره‌ای به دلیل مشکلات اقامتی بازداشت و اخراج شدند. وی این اتفاق را «نمونه‌ای از وابستگی صنایع آمریکا به نیروی کار ماهر خارجی» دانست و افزود: «برای پیشرفت صنعتی باید بهترین استعداد‌ها را جذب کنیم، حتی اگر از خارج بیایند.»

تحلیلگران معتقدند اظهارات تازه ترامپ نشانه‌ای از تناقض در سیاست مهاجرتی دولت اوست؛ از یک سو تأکید بر محدودیت ورود مهاجران و از سوی دیگر اذعان به نیاز ساختاری به نیروی متخصص خارجی. این مسئله می‌تواند یکی از چالش‌های اصلی دولت در مواجهه با کمبود نیروی کار ماهر در صنایع فناوری، هوافضا و خودروسازی باشد.

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.