کد خبر: ۶۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۷

بهره مندی فعالان حوزه گردشگری از خدمات و ظرفیت های بانک شهر

مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه آماده پشتیبانی از طرح‌های حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی هستیم، گفت: فعالان حوزه گردشگری می توانند به سهولت و درکوتاه ترین زمان ممکن از خدمات و ظرفیت های این بانک بهره مند شوند.
بهره مندی فعالان حوزه گردشگری از خدمات و ظرفیت های بانک شهر

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر سیدمحمد مهدی احمدی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان بانک شهر و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با تبریک فرا رسیدن ولادت با سعادت هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت، امام موسی کاظم (ع)، افزود: ظرفیت‌های بانک شهر در حوزه‌های مالی و پولی می‌تواند گره گشای مشکلات حوزه گردشگری کشور باشد.

بهره مندی فعالان حوزه گردشگری از خدمات و ظرفیت های بانک شهر
دکتر احمدی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر عدم زیرساخت‌های مناسب بزرگترین مشکل برای توسعه فضای گردشگری کشور است، تصریح کرد: ایران اسلامی از منظر تمدن و نقاط متنوع گردشگری؛ مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی است، اما طی سال‌های گذشته همواره نتوانسته ایم بهره برداری کاملی از این فرصت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه درحال حاضر حتی مراحل ابتدایی پذیرایی از گردشگران در کشور به صورت مناسب وجود ندارد، گفت: در مراکز پذیرایی بین راهی نیز نیاز‌های گردشگران به درستی برآورده نشده و نیاز است با حمایت شبکه بانکی از متقاضیان فعالیت در حوزه گردشگری، وضعیت موجود این صنعت نیز بهبود یابد.
مدیرعامل بانک شهر در ادامه با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان بانک شهر و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: این تفاهم نامه یک اقدام مهم برای حمایت شبکه بانکی از توسعه برنامه‌های حوزه گردشگری کشور است.
دکتر احمدی با تاکید بر اینکه بانک شهر خدمات خود را با سرعت و سهولت در اختیار تمامی شهروندان قرار می‌دهد، گفت: کارنامه بانک در حمایت از صنایع مختلف، درخشان است. در همین راستا نیز تلاش می‌کنیم با قراردادن تسهیلات مناسب به فعالان حوزه گردشگری، آن‌ها را در تهیه زیرساخت‌های مناسب برای گردشگران کمک کنیم.
وی با اشاره به تجربه بانک شهر در کمک به شهرداری برای توسعه زیرساخت‌های شهری، تصریح کرد: باتوجه به حضور شرکت توسعه شهرآیین به عنوان شرکت فعال بانک در حوزه گردشگری، می‌توانیم خدمات مالی و بیمه‌ای به گردشگران داخلی و خارجی را نیز تسهیل کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این مراسم با اشاره موفقیت‌های بانک شهر در شبکه بانکی و حمایت‌های همه جانبه این بانک از صنایع مختلف، گفت: بانک شهر می‌تواند حامی مهم و تکیه گاه مناسبی برای حوزه گردشگری باشد.
سعید اوحدی با بیان اینکه امسال قطعا قدم‌های مهمی برای توسعه صنعت گردشگری در کشور خواهیم برداشت، اظهار داشت: دولت و مجلس شورای اسلامی هم تسهیلات قابل توجهی برای این مهم تأمین کرده که قطعا با همکاری بانک شهر می‌توانیم تسهیلات مناسبی را برای فعالان حوزه گردشگری تامین کنیم.
وی با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری پس از صنایع خودروسازی به عنوان دومین صنعت درآمدزای جهان مطرح می‌باشد، افزود: این صنعت هم اکنون محور توسعه اقتصادی برخی از کشور‌های همسایه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه، پشتیبانی از اشتغال زودبازده و پایدار است، گفت: با همکاری بانک شهر درآینده نزدیک شاهد تسهیل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان فعالیت در حوزه گردشگری و توسعه برنامه‌های این عرصه خواهیم بود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر