کد خبر: ۶۸۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷

بن‌بست در سنا؛ اختلاف دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر بازگشایی دولت

دموکرات‌ها خواستار تمدید یارانه‌های اوباماکر هستند و جمهوری‌خواهان بر رأی‌گیری موقت تأکید دارند، در حالی که تعطیلی دولت ادامه دارد و مذاکرات پیچیده‌تر شده است.
بن‌بست در سنا؛ اختلاف دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر بازگشایی دولت

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از فاکس نیوز، جمهوری‌خواهان سنا برنامه داشتند تا روز جمعه بار دیگر لایحه‌ای را که مجلس نمایندگان برای بازگشایی دولت تصویب کرده بود، به رأی بگذارند، اما پس از آنکه دموکرات‌های سنا نشان دادند حاضرند مدت بیشتری مقاومت کنند، احتمالاً این مسیر تغییر خواهد کرد.

رهبر اکثریت سنا، جان تون (جمهوری‌خواه از داکوتای جنوبی) تصمیم گرفت مجلس سنا را برای رأی‌گیری نادر روز جمعه در جلسه نگه دارد، با این هدف که لایحه بودجه موقت (CR) را برای پانزدهمین بار به رأی بگذارد.

با این حال، پس از آنکه دموکرات‌های سنا روز پنجشنبه پشت در‌های بسته جلسه‌ای برگزار کردند و با احساس تازه‌ای از اتحاد از آن بیرون آمدند، تون نگرانی خود را ابراز کرد و گفت:

«ما باید دموکرات‌ها را دوباره به میدان برگردانیم و درگیر کنیم.»

«طعنه تلخ»: قمار دموکرات‌ها بر سر تعطیلی دولت ممکن است به ضرر موضوعات مورد علاقه خودشان تمام شود

رهبر اکثریت سنا جان تون در نشست خبری پس از ناهار سیاست‌گذاری جمهوری‌خواهان در کنگره سخن گفت.

گفت‌و‌گو‌های دوحزبی میان چند سناتور جمهوری‌خواه و دموکرات میانه‌رو در هفته گذشته افزایش یافته بود و نشانه‌هایی از امید وجود داشت که شاید پایانی برای بن‌بست تعطیلی دولت نزدیک باشد.

اما پیروزی بزرگ دموکرات‌ها در انتخابات سه‌شنبه و فشار از سوی جناح پیشروتر حزب، ممکن است روند آن گفت‌و‌گو‌ها را مختل کرده باشد.

تون گفت:

«تنها چیزی که می‌دانم این است که گردهمایی تشویقی‌ای که دیروز در ناهارشان داشتند، ظاهراً نظر برخی‌ها را عوض کرد. فکر می‌کردم در مسیر درستی هستیم — ما داشتیم هر چه آنها می‌خواستند می‌دادیم — در مقطعی باید بگویند بله را قبول می‌کنیم. روند به آن سمت می‌رفت، ولی دیروز همه چیز از هم پاشید.»

اظهارات تون در حالی بیان شد که پشت‌صحنه شاهد فعالیت زیادی بود.

برنامه این بود که لایحه بودجه موقت پیش برود و سپس سه لایحه هزینه‌ای در قالب یک بسته موسوم به «مینی‌باس» اضافه شود، اما سلسله‌ای از پیشنهاد‌های متقابل و خواسته‌های جدید از سوی دموکرات‌های سنا باعث کندی روند شد.

خوش‌بینی‌ها رنگ باخت؛ دموکرات‌ها بر سر خواسته‌های خود درباره اوباماکر مقاومت می‌کنند

برخی از جمهوری‌خواهان سنا تمایل چندانی به رأی دادن دوباره به همان لایحه بدون پیشرفت واقعی ندارند.

مایک روندز (جمهوری‌خواه از داکوتای جنوبی) گفت:

«هیچ دلیلی ندارد دوباره به همان چیزی رأی بدهیم که قبلاً رأی داده‌ایم، فقط برای اینکه دوباره رأی داده باشیم.»

این موضوع در حالی است که سنا به تعطیلات برنامه‌ریزی‌شده برای روز کهنه‌سربازان (Veterans Day) در هفته آینده نزدیک می‌شود، و هنوز مشخص نیست آیا تون نمایندگان را آخر هفته در واشینگتن نگه می‌دارد یا نه.

اگر روز جمعه رأی‌گیری انجام نشود، ممکن است تا شنبه به تعویق بیفتد.

تون گفت:

«به اعضای ما اطلاع داده خواهد شد که آماده باشند اگر نیاز به رأی‌گیری بود. خواهیم دید در روز‌های آینده آیا دموکرات‌ها می‌توانند دوباره وارد گفت‌و‌گو شوند یا نه.»

گزینه دوم

گزینه احتمالی دوم این است که بر لایحه‌ای از سناتور ران جانسون (جمهوری‌خواه از ویسکانسین) رأی داده شود تا در طول تعطیلی دولت، کارکنان فدرال و نیرو‌های نظامی حقوق خود را دریافت کنند.

این لایحه ماه گذشته توسط دموکرات‌های سنا مسدود شده بود. جانسون پس از گفت‌و‌گو با همکاران دوحزبی‌اش قصد دارد اصلاحیه‌ای اضافه کند تا کارکنان فدرالی که به مرخصی اجباری رفته‌اند (furloughed) را نیز شامل شود.

او در بیانیه‌ای به «فاکس نیوز دیجیتال» گفت امیدوار است این لایحه را روز جمعه از طریق تصویب با رضایت همگانی یا رأی شفاهی بگذراند — دو روش سریع که نیازی به رأی‌گیری کامل ندارند.

جانسون گفت:

«هیچ سناتور جمهوری‌خواهی با این لایحه مخالف نیست و امیدواریم در میان سناتور‌های دموکرات هم همین‌طور باشد. اگر نه، درخواست رأی علنی خواهیم کرد تا مشخص شود چه کسانی حاضرند کارکنان فدرال را به مهره‌های سیاسی تبدیل کنند و امنیت مردم آمریکا را به خطر بیندازند.»

خواسته اصلی دموکرات‌ها

هسته‌ی اصلی خواسته دموکرات‌های سنا این است که در ازای بازگشایی دولت، تمدید یارانه‌های اوباماکر که در حال انقضا هستند، تصویب شود.

تون و جمهوری‌خواهان پیشنهاد دادند رأی‌گیری درباره این یارانه‌ها پس از بازگشایی دولت انجام شود، اما بسیاری از دموکرات‌های سنا این را کافی نمی‌دانند.

در حال حاضر، مجلس سنا در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد تا تصمیم نهایی گرفته شود.

سناتور کریس مورفی (دموکرات از کانکتیکات) به فاکس نیوز دیجیتال گفت:

«به نظر می‌رسد جمهوری‌خواهان نمی‌دانند می‌خواهند چه کنند.»

او افزود:

«این مسئله می‌تواند در عرض یک ساعت حل شود. مقاومت آنها در برابر جلوگیری از افزایش حق بیمه‌ها چیست؟ این کاملاً غیرمنطقی است.»

منبع: فاکس نیوز

برچسب ها: دموکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر