کد خبر: ۶۸۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴

نمایشگاه گردشگری اصفهان باید ویترینی از توانمندی‌های بین‌المللی استان باشد

امیر کرم‌ زاده، مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت: تشکیل کمیته‌ای مشترک برای هماهنگی حضور هیئت‌های خارجی و مشارکت فعال هتل‌ها و راهنمایان گردشگری در نمایشگاه امسال ضروری است.
نمایشگاه گردشگری اصفهان باید ویترینی از توانمندی‌های بین‌المللی استان باشد

مخاطب۲۴، امیر کرم‌ زاده در دومین نشست شورای سیاست‌گذاری پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی استان که با حضور نمایندگان اتاق بازرگانی، استانداری و شهرداری برگزار شد، برضرورت تشکیل کمیته‌ای مشترک تأکید کرد و با اشاره به تجربه موفق استان در میزبانی از مهمانان بین‌المللی طی جشنواره‌های گذشته گفت: باوجود محدودیت‌های موجود، حضور مهمانان و گروه‌های خارجی تاکنون به شکل مطلوبی انجام شده و باید این توان در نمایشگاه امسال نیز تقویت شود.

وی ادامه داد:حضور فعال هتل‌ها، راهنمایان گردشگری و فعالان بخش بوم‌گردی نقش مؤثری در ارتقای کیفیت جشنواره ایفا می‌کند و این نمایشگاه می‌تواند بستری مناسب برای معرفی توان واقعی گردشگری اصفهان باشد.

تقویت سرمایه‌گذاری و حضور برند‌های شاخص در صنعت گردشگری

کرم‌زاده با تأکید بر اهمیت بخش سرمایه‌گذاری اظهار داشت:هیچ نقطه‌ای از کشور به‌اندازه اصفهان از شرایط ویژه برای جذب سرمایه‌گذاری برخوردار نیست و باید رویدادی هدفمند برگزار کنیم تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری با جزئیات کامل در اختیار فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران قرار گیرد. مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان افزود: تقویت حضور بخش خصوصی و جذب برند‌های شاخص گردشگری می‌تواند موجب ارتقای کیفیت خدمات، افزایش سطح رقابت و جذب گردشگران داخلی و خارجی شود و زمینه توسعه پایدار این صنعت و رونق اقتصادی مناطق مختلف کشور را فراهم کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد:تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط باید برای حضور مؤثر در نمایشگاه مشارکت فعال داشته باشند تا این رویداد به نمایشگاهی شاخص و پربازده برای گردشگری و سرمایه‌گذاری استان اصفهان تبدیل شود.

نمایشگاه گردشگری اصفهان باید هدفمند و منسجم برگزار شود

در ادامه مسعود نیک‌آیین، دستیار ویژه گردشگری و امور بین‌الملل استاندار اصفهان، بر لزوم برگزاری نمایشگاهی متفاوت، هدفمند و منسجم با محوریت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری استان تأکید کرد. وی با اشاره به اهتمام مدیریت عالی استان در توسعه گردشگری گفت:به دستور استاندار اصفهان، هماهنگی مستمر بین دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفته تا نمایشگاه امسال با برنامه‌هایی غنی‌تر و ساختاری نو برگزار شود.

نیک‌آیین از انجام مکاتبات گسترده با دستگاه‌های استانی و ملی خبر داد و افزود:برای افزایش مشارکت در این رویداد، با استانداران سراسر کشور، فرمانداران، شهرداران و فعالان بخش خصوصی مکاتبه شده و استان‌های فارس، یزد و کرمان نیز به‌صورت ویژه در قالب طرح «مثلث طلایی گردشگری» دعوت شده‌اند. وی همچنین درباره برنامه‌های بین‌المللی نمایشگاه توضیح داد:با کمیسیون ملی یونسکو هماهنگی انجام شده تا «روستا‌های جهانی ایران» در قالب غرفه‌ای ویژه معرفی شوند و این بخش فرصتی است تا ظرفیت‌های بی‌نظیر روستا‌های خلاق کشور در حوزه گردشگری معرفی شده و تعامل بین‌المللی ایران در این زمینه گسترش یابد.

برچسب ها: گردشگری
captcha
پربحث ترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.