کد خبر: ۶۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵

قاضی فدرال: وزارت آموزش با پیام حزبی قانون اساسی را نقض کرد

یک قاضی فدرال حکم داد وزارت آموزش ایالات متحده با افزودن جملات سیاسی علیه دموکرات‌ها به پیام‌های خودکار کارمندانش، آزادی بیان آنان را نقض کرده است. قاضی کریستوفر کوپر تأکید کرد دولت نمی‌تواند کارمندان غیرسیاسی را به سخنگویان حزبی تبدیل کند و دستور داد این اقدام فوراً متوقف شود
قاضی فدرال: وزارت آموزش با پیام حزبی قانون اساسی را نقض کرد

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سی ان ان، یک قاضی فدرال روز جمعه حکم داد که وزارت آموزش ایالات متحده با ارسال پیام‌های خودکار (out-of-office) از طرف برخی از کارمندان خود، که در آنها دموکرات‌ها را مسئول تعطیلی دولت معرفی کرده بود، حقوق متمم اول قانون اساسی (آزادی بیان) این کارکنان را نقض کرده است.

این حکم که از سوی قاضی منطقه‌ای کریستوفر کوپر صادر شد، تازه‌ترین انتقاد قضایی از اقدامات جنجالی دولت ترامپ در طول طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ دولت آمریکا محسوب می‌شود.

کوپر، که از سوی باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین منصوب شده بود، گفت وزارت آموزش با تغییر محتوای پیام‌های خودکار کارکنان مرخصی اجباری داده‌شده، بیان اجباری و خلاف قانون اساسی را بر آنان تحمیل کرده است. این پیام‌ها شامل عباراتی بودند که تعطیلی دولت را به «سناتور‌های دموکرات» نسبت می‌دادند که مانع از تصویب «قطعنامه‌ی بودجه‌ای پاک» برای تأمین مالی دولت شده‌اند.

او در حکم خود نوشت:

«بی‌طرفی سیاسی، ستون فقرات خدمات مدنی فدرال است؛ زیرا تضمین می‌کند که کارمندان حرفه‌ای دولت به مردم خدمت کنند، نه به سیاستمداران. اما وزارتخانه با استفاده از حساب‌های ایمیل کارکنان برای انتشار پیام‌های حزبی، به تدریج این پایه را فرسوده می‌کند.»

او ادامه داد:

«مقامات سیاسی آزادند که هر کس را که بخواهند برای تعطیلی دولت سرزنش کنند، اما نمی‌توانند کارمندان عادی دولت را به سخنگویان ناخواسته‌ی خود تبدیل کنند. متمم اول قانون اساسی مانع از این کار می‌شود؛ بنابراین رفتار وزارتخانه باید متوقف شود.»

کوپر با صدور حکمی دائمی، دولت را از هرگونه تغییر در پیام‌های خودکار ایمیل کارمندان مرخصی‌رفته برای درج محتوای حزبی منع کرد.

این حکم شامل تمامی اعضای اتحادیه فدرال کارکنان دولت (AFGE) می‌شود که بیش از ۲،۰۰۰ کارمند وزارت آموزش را نمایندگی می‌کند.

منبع: سی ان ان

برچسب ها: وزارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر