کد خبر: ۶۸۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۷

پست بانک ایران در ارزیابی دولت الکترونیک رتبه ششم را کسب کرد

پست بانک ایران در ارزیابی دوره نهم دولت الکترونیکی در میان ۱۷۰ دستگاه از دستگاه‌های اجرایی دارای شناسنامه خدمات مصوب سازمان اداری و استخدامی کشور، رتبه ششم را کسب کرده است که نسبت به دوره قبلی ۶ پله ارتقاء پیدا کرده است.
پست بانک ایران در ارزیابی دولت الکترونیک رتبه ششم را کسب کرد

پست بانک ایران در ارزیابی دوره نهم دولت الکترونیکی و بر اساس ارزیابی مستمر کیفیت وب گاه‌ها و خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی دارای شناسنامه خدمات مصوب سازمان اداری و استخدامی کشور، رتبه ششم را کسب کرده است که نسبت به دوره قبلی ۶ پله ارتقاء پیدا کرده است.

پست بانک ایران در ارزیابی دولت الکترونیک رتبه ششم را کسب کرد
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران: مطابق اعلام دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات، رتبه کسب شده این بانک بر اساس ارزیابی صورت گرفته در میان ۱۷۰ دستگاه اجرایی صورت گرفته و پست بانک ایران را در میان ۱۰ دستگاه برتر اجرایی کشور قرار داده است؛ بنابراین گزارش در ارزیابی صورت گرفته دوره نهم، پست بانک ایران در شاخص‌های دولت کاربر محور، دولت شفاف، دولت یکپارچه، دولت مشارکتی به ترتیب امتیاز ۰.۹۶، ۰.۸۳، ۱ و ۱ و در مجموع کلی، امتیاز ۹۴.۸۹ را کسب کرده است.
شایان ذکر است: در دوره قبلی ارزیابی، پست بانک ایران با کسب ۹۰.۰۸ در رتبه ۱۲ قرار گرفت که در ارزیابی دوره نهم رتبه بانک ۶ پله ارتقاء یافته و در میان شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از سازمان فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیر ساخت، رتبه سوم را به دست آورده است.

 

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر