کد خبر: ۶۸۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰

نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اختلاف میان ایران و آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است، گفت تسخیر لانه جاسوسی اقدامی انقلابی در برابر سال‌ها ظلم و تحقیر ملت ایران از سوی استکبار جهانی بود.
نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد

به گزارش مخاطب۲۴، علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در مراسم بزرگداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اظهار کرد: اختلاف جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است و تا زمانی که سیاست‌های سلطه‌جویانه واشنگتن ادامه دارد، این اختلافات نیز پایان‌پذیر نخواهد بود.

نیکزاد با اشاره به اینکه ۱۳ آبان یادآور یکی از مهم‌ترین رویداد‌های انقلاب اسلامی است، گفت: اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نه یک تصمیم احساسی، بلکه واکنشی آگاهانه و انقلابی به ده‌ها سال ظلم، تحقیر و دخالت قدرت‌های بیگانه در امور داخلی ملت ایران بود. وی تأکید کرد که امام خمینی (ره) این حرکت را «انقلاب دوم» نامیدند، زیرا استقلال سیاسی و عزت ملی ایران را در برابر سلطه‌طلبی آمریکا تثبیت کرد.

نایب رئیس مجلس با اشاره به تاریخ مداخلات آمریکا در ایران، به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اشاره کرد و گفت: مردم ایران پس از سال‌ها مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی توانسته بودند گامی هرچند کوچک در مسیر استقلال سیاسی بردارند، اما ایالات متحده با سازمان‌دهی کودتایی علیه دولت ملی، این دستاورد را از بین برد و نظام استبدادی پهلوی را با شدت بیشتری بازگرداند.

وی افزود: ملت ایران در برابر چنین سابقه‌ای از خیانت و دخالت، حق داشت نسبت به حضور و فعالیت عناصر آمریکایی در کشور واکنش نشان دهد. تسخیر لانه جاسوسی، در واقع پاسخی به دهه‌ها سیاست خصمانه و تحقیرآمیز واشنگتن بود؛ سیاستی که همچنان در قالب تحریم‌ها و فشار‌های سیاسی ادامه دارد.

نیکزاد در پایان تأکید کرد: دشمنی آمریکا با ملت ایران، نه به‌خاطر اختلافات مقطعی بلکه به‌دلیل تضاد ماهوی میان روحیه استقلال‌طلبی جمهوری اسلامی و سیاست سلطه‌گرانه آمریکاست؛ بنابراین انتظار حل این اختلاف، تا زمانی که اصول و مبانی دو نظام تغییر نکند، واقع‌بینانه نیست.

برچسب ها: روز ۱۳ آبان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.