کد خبر: ۶۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵

وام میلیونی دولت به چای‌کاران شمال کشور

رئیس سازمان چای کشور از پرداخت وام‌های کم‌بهره تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان برای توسعه و احیای باغ‌های چای در استان‌های گیلان و مازندران خبر داد.
وام میلیونی دولت به چای‌کاران شمال کشور

به گزارش مخاطب۲۴، حبیب‌الله جهانساز، رئیس سازمان چای کشور، از پرداخت تسهیلات ویژه به چای‌کاران و کارخانه‌داران چای‌سازی در شمال کشور خبر داد و گفت: «در راستای توسعه، نوسازی و رونق صنعت چای، تسهیلات کم‌بهره از طریق صندوق حمایت از توسعه چای کشور به بهره‌برداران گیلان و مازندران اعطا می‌شود.»

وی در تشریح جزئیات این طرح افزود: «چای‌کاران برای هرس کمربُر بوته‌های چای در هر هکتار ۷۰ میلیون تومان، برای هرس کف‌بر ۹۰ میلیون تومان، برای اصلاح شیب باغ‌ها ۹۵ میلیون تومان و برای احیای باغ‌های رها شده ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.»

بیشتر بخوانید

به گفته جهانساز، بازپرداخت این وام‌ها سه‌ساله و با نرخ سود ۴ درصد تعیین شده است. او تأکید کرد: «چای‌کاران متقاضی می‌توانند برای دریافت تسهیلات به ادارات چای شهرستان محل فعالیت خود مراجعه کنند.»

رئیس سازمان چای کشور هدف از اجرای این طرح را افزایش بهره‌وری، بهبود کیفیت محصول، و حمایت از معیشت چای‌کاران شمال کشور عنوان کرد و افزود: «با این تسهیلات، زمینه برای نوسازی باغ‌ها، ارتقای عملکرد تولید و توسعه پایدار در صنعت چای ایران فراهم می‌شود.»

برچسب ها: سازمان چای کشور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر