کد خبر: ۶۸۰۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱

عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم

وزیر امور خارجه گفت: با وجود اختلافات و حتی قطع روابط در مقاطعی، ایران هیچ‌گاه عربستان سعودی را دشمن خود تلقی نکرده و سوءتفاهم‌ها عامل اصلی تنش‌ها بوده است.
عراقچی: عربستان را هرگز دشمن ایران نمی‌دانیم

به گزارش مخاطب۲۴، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در سخنانی تازه با اشاره به روابط تهران و ریاض گفت: «ما هرگز عربستان سعودی را دشمن خود حساب نکرده‌ایم. هرچند در برخی دوره‌ها اختلافات جدی میان دو کشور وجود داشته و حتی این اختلافات به قطع روابط منجر شده، اما نگاه ایران به عربستان همواره بر پایه گفت‌و‌گو و همکاری بوده است.»

وی افزود: «میان دو کشور سوءتفاهم‌های زیادی وجود داشته است و واقعیت این است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی دوستان ما در منطقه دچار برداشت‌های نادرستی از سیاست‌های ایران شدند. شاید هم اشتباهاتی از جانب ما رخ داده که به این سوءتفاهمات دامن زده است.»

بیشتر بخوانید

عراقچی با تأکید بر ضرورت نگاه به آینده گفت: «موضوعات و مسائل مختلفی در گذشته وجود داشته که اکنون ترجیح می‌دهم وارد جزئیات آن نشوم. مهم‌تر از گذشته، اراده دو کشور برای ایجاد ثبات و همکاری در منطقه است.»

کارشناسان معتقدند سخنان وزیر امور خارجه ایران در شرایطی مطرح می‌شود که پس از ازسرگیری روابط تهران و ریاض، دو کشور در مسیر احیای تعاملات سیاسی، اقتصادی و امنیتی قرار گرفته‌اند و این اظهارات می‌تواند به تقویت روند اعتمادسازی میان ایران و عربستان کمک کند.

برچسب ها: سیدعباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر