کد خبر: ۶۷۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹

اعطای درجه سپهبدی به شهید غلامعلی رشید

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الأنبیاء (ص) با حضور در منزل شهید سرلشکر «غلامعلی رشید» درجه سپهبدی این شهید والامقام را به خانواده ایشان اعطاء کرد.
اعطای درجه سپهبدی به شهید غلامعلی رشید

مخاطب۲۴، سردار سرلشکر پاسدار «علی عبداللهی» فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) با حضور در منزل شهید سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده فقید قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص)، طی حکم فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) درجه سپهبدی این شهید والامقام را به خانواده ایشان اعطا کرد.

سرلشکر عبداللهی در این دیدار ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام، به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، و خاصه شهید والامقام سپهبد غلامعلی رشید و فرزند بزرگوار ایشان، شهید حجت‌الاسلام والمسلمین «امین عباس رشید» اظهار داشت: خون پاک این شهیدان آثار و برکات بسیاری دارد.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) با بیان اینکه، امیدواریم کسانی باشند و بتوانند این آثار و برکات را خوب ثبت و ضبط کنند، گفت: اتحاد اجتماعی، همبستگی و انسجام ملی که پیش آمد و بروز و تبلور قدرت دفاعی کشور در خلال جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از جمله این آثار و برکات بود.

وی با تأکید به ادامه راه قدسی این شهیدان والامقام، تصریح کرد: اگر گفتار و اعمال ما خدایی باشد در هیچ جنگی مغلوب نخواهیم شد.

سرلشکر عبداللهی در پایان برای شهدای عزیز، به‌ویژه شهیدان رشید علو درجات را از درگاه حضرت احدیت مسئلت نمود و برای خانواده شهدا و به‌ویژه خانواده شهیدان رشید عزت، سربلندی و عاقبت‌بخیری آرزو کرد.

همسر شهید سپهبد رشید نیز در این دیدار، برای رزمندگان، فرماندهان و مبارزان در راه اسلام و میهن آرزوی توفیق کرد و گفت: حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام در تاریخ اثری ماندگار داشته و این شهدا نیز رهروان ایشان هستند و بر همین اساس ماندگار خواهند بود.

وی با بیان اینکه، بالطبع جای خالی این شهیدان به راحتی پُر نخواهد شد، آثار وجودی ایشان را جاری و ساری دانست و اظهار داشت: امروز شهید سید حسن نصرالله در میان ما نیست، اما برکات وجودی ایشان ماندگار شده است و انشاالله پیروزی سپاه اسلام را در پی خواهد داشت.

برچسب ها: سپاه پاسداران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر